Services voor jouw wasmachine

Een wasmachine moet je vanzelfsprekend op water en elektriciteit aansluiten. Voor de werking van de wasmachine is het belangrijk dat hij goed is aangesloten. Op deze pagina leggen we je uit hoe je jouw wasmachine op de juiste manier aansluit.
Koop je een nieuwe wasmachine en wil je dit liever niet zelf doen? Wij kunnen het helemaal voor je uit handen nemen, zelfs inclusief het installeren van een trekschakelaar.

Wasmachine laten aansluiten

Als je dat wilt kunnen onze vakkundige installateurs jouw nieuwe wasmachine bij de bezorging meteen vakkundig aansluiten. Zo hoef je niet zelf te tillen en op zoek te gaan naar gereedschap.

Wat nemen onze installateurs voor je uit handen?

  • We tillen de machine naar de gewenste plaats in huis
  • We verwijderen de transport bouten
  • We sluiten de machine aan op een geaard stopcontact, de waterleiding en afvoer
  • We zetten een testprogramma aan

Plaatsen en aansluiten

Wij pakken de wasmachine voor je uit en zetten hem op de gewenste plek. We sluiten hem aan op elektriciteit, de waterleiding en afvoer. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee.

GRATIS

Is het snoer te kort?

Het stroomsnoer van je wasmachine is meestal 1 tot 2 meter lang. Als jouw wasmachine verder van het stopcontact geplaatst moet worden, kunnen wij het snoer voor je verlengen. Wij maken de machine open en verlengen in de machine het stroomsnoer. Zo zorgen we ervoor dat je machine altijd veilig op stroom is aangesloten, waar hij ook staat. Het langere snoer is bij deze service inbegrepen..

Stroomsnoer verlengen

Met deze service verlengen wij het stroomsnoer tot een lengte van 5 meter. Wij doen dit in ons magazijn voordat het apparaat wordt bezorgd.

19,95

Trekschakelaar aansluiten of installeren

Wil je een wasmachine of droger aansluiten in een vochtige ruimte zoals een badkamer? Dan heb je uit oogpunt van veiligheid een trekschakelaar nodig. Een trekschakelaar is een waterdichte aansluiting op elektriciteit waarmee je kortsluiting door waterdamp voorkomt. Deze schakelaar is hoog aan de wand geplaatst en bedien je met een koord. Als je zowel een wasmachine als een droger wil aansluiten dan heb je een dubbele trekschakelaar nodig.

BCC kan jouw nieuwe wasmachine of droger op je bestaande trekschakelaar aansluiten, maar desgewenst ook een nieuwe trekschakelaar installeren. Zowel een enkele als een dubbele trekschakelaar is mogelijk. De trekschakelaar van je keuze en alle benodigde materialen zijn bij de service inbegrepen. 

Wil je hier gebruik van maken? Selecteer dan tijdens het bestellen één van onderstaande services.

Aansluiten op trekschakelaar

Wij pakken jouw nieuwe apparaat uit en zetten hem op de gewenste plek. Vervolgens sluiten we het aan op een bestaande waterleiding, afvoer en trekschakelaar. Deze service is inclusief het verlengen van het stroomsnoer, dit doen wij vooraf in ons magazijn. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee.

34,95

Installeren nieuwe trekschakelaar

Onze vakkundige installateurs monteren een nieuwe trekschakelaar voor 1 apparaat en sluiten je apparaat er op aan. Vanzelfsprekend wordt je aankoop ook aangesloten op de waterleiding en afvoer. Deze service is inclusief de trekschakelaar en het verlengen van het stroomsnoer.

89,95

Installeren nieuwe dubbele trekschakelaar

Onze vakkundige installateurs monteren een nieuwe trekschakelaar voor 2 apparaten. Vervolgens sluiten we je aankoop aan op de trekschakelaar, waterleiding en afvoer. Deze service is inclusief de trekschakelaar en het verlengen van het stroomsnoer.

119,95

De aan- en afvoerslangen verlengen

De aanvoerslang die het water in de wasmachine brengt is meestal tussen de 1 en 2 meter lang. De exacte lengte van de aanvoerslang vind je bij de specificaties van de machine van je keuze. Is deze standaardlengte voor jouw situatie niet voldoende? Dan kunnen wij de aanvoerslang voor je verlengen.

Ook de afvoerslang kent een standaardlengte, meestal 1 tot 1,5 meter. Zit je afvoer verder weg en wil je je wasmachine toch goed op de afvoer aansluiten? Wij verlengen de afvoerslang desgewenst tot maximaal 3 meter. Met deze lengte pompt elke machine nog goed af, daarboven is dit niet altijd meer gegarandeerd. De service is inclusief de benodigde slangen en bevestigingsmateriaal.

Wil je hier gebruik van maken? Selecteer dan tijdens het bestellen één van onderstaande services.

Aanvoerslang verlengen

Wij kunnen de aanvoerslang verlengen met 1,5 meter tot maximaal 3 meter. De aanvoerslang wordt vooraf in ons magazijn verlengd. De service is inclusief flexible rvs aanvoerslang.

34,95

Afvoerslang verlengen

Staat jouw apparaat op meer dan 1,5 meter van een waterafvoer? De afvoerslang wordt met deze service verlengd tot 3 meter. Deze slang wordt vooraf in ons magazijn verlengd. De service is inclusief afvoerslang.

24,95

Aan- en afvoerslang verlengen

Wij kunnen de aanvoerslang verlengen met 1,5 meter tot maximaal 3 meter. De afvoerslang wordt verlengd tot 3 meter. De service is inclusief flexibele rvs aanvoerslang en kunststof afvoerslang.

49,95

Populaire wasmachinemerken