Essent logo

Essent en BCC:
Voor een slim en energiezuinig thuis

Waarom de samenwerking tussen BCC en Essent?

BCC en Essent staan samen voor excellente service en zetten de klant altijd op één. Wij nemen verantwoordelijkheid in duurzame keuzes en helpen én adviseren jou om op een verantwoorde manier met je energieverbruik om te gaan. Essent doet dit door het aanbieden van diensten rondom jouw verbruik en Smart Home. BCC test de meeste producten zelf op energieverbruik en onze productspecialisten kunnen je als geen ander helpen om een energiezuinige keuze te maken.

BCC en Essent zijn een perfecte match om je te helpen met een energieslim leven. Onze adviseurs helpen je graag!

Met de laagste prijsgarantie van BCC én de kassakorting bij de Essent Stroom & Gas aanbieding is het aanschaffen van een product bij BCC interessanter dan ooit.

3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Als je nu kiest voor Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar van Essent, ontvang je tot 150,- kassakorting op je aankoop bij een BCC vestiging van jouw keuze. Dat betekent in de winkel kiezen voor bijvoorbeeld een wasmachine met meer mogelijkheden of met een gunstiger energielabel. Met de kassakorting heb je meer te besteden!

De voordelen van 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker
  100% Groene WindStroom
  Vaste, voordelige leveringstarieven
  Gegarandeerd 3 jaar geen prijsstijgingen

Hoe kan ik de BCC kassakorting krijgen?

Ga naar één van de BCC winkels waar een adviseur van Essent aanwezig is en regel het direct. Overstappen naar Essent is snel en simpel!

BCC winkels met Essent adviseur