Razendsnel werken dankzij Intel Core M processoren

Met de nieuwste series van Intel zijn naast de gebruikelijke i-series ook Core M modellen ontwikkeld. Deze nieuwe snelle processoren zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in tablets en laptops. Dankzij het lage energieverbruik, gaat de accu van je tablet of laptop nog langer mee. Ondanks dat lagere verbruik zijn de processoren wel ontzettend snel waardoor jij altijd gemakkelijk kunt werken, meerdere schermen open hebt en zelfs het spelen van een spelletje behoort tot de mogelijkheden. Naast een goede processor zit er ook nog eens een SSD in de MIIX 700 waar tevens het Windows 10 besturingssysteem op draait, hierdoor start hij sneller op en ook je apps hebben haast geen laadtijd!


Levendige kleuren en Full HD+

De MIIX 700 tovert alles wat jij doet op het haarscherpe 12,5 inch, Full HD+ IPS-scherm voor een nog betere kijkervaring. Doordat het scherm niet zomaar een Full HD scherm is maar een Full HD+ scherm wordt alles zelfs weergegeven in een resolutie van 2160x1444. Hierdoor duik jij nog beter in de series en films.Intel RealSense technologie

De MIIX 700 beschikt over twee 5-megapixelcamera’s waarvan de camera aan de achterzijde een Intel RealSense-camera is. Met deze camera wordt het maken van een foto nog leuker. Zo is de RealSense camera in staat om afstanden in te schatten en 3D foto’s te maken. Ook kun je na het maken van een foto het focuspunt van de camera aanpassen zodat iets wat op de achtergrond ligt opeens scherper wordt.Een volledige 2-in-1 met Windows 10

De Lenovo MIIX 700 is niet alleen een tablet met een handige kickstand, maar ook te gebruiken als volwaardige laptop. Er zit namelijk Windows 10 op deze 2-in-1, hierdoor kun je alles wat je met je laptop kunt en meer! Dit doe je door hem gemakkelijk in het toetsenbord te klikken en de standaard aan de achterkant naar wens in te stellen. Het toetsenbord, wat overigens inbegrepen is bij de MIIX 700, is een full sized toetsenbord en een handige stylus waardoor je nog praktischer te werk kunt gaan.

Voorzien van alle connecties

Zoals je van een beetje tablet wel kunt verwachten beschikt ook de MIIX 700 over een Bluetoothverbinding. Naast de gebruikelijke Bluetooth heeft hij ook een ingebouwde WiFi-adapter. Dit is meteen een van de betere Dual channel adapters die zowel over het a/b/g/n en ac signaal gaat.


De Lenovo MIIX 700 is een fijne 2-in-1 tablet met ongekend veel mogelijkheden, kom daarom voor een demonstratie naar een van onze winkels of schaf hem hier online aan en ga aan de slag met de nieuwste technologie!