Geen ruimte voor een aparte wasmachine en wasdroger? Dan is de LG wasdroogcombinatie dé oplossing. Deze combineert het wasprogramma en droogprogramma, zodat u niet het programma apart hoeft te starten. De was wordt perfect schoon door de 6 Motion technologie, die gebruik maakt van 6 verschillende wasbewegingen. Een LG wasdroogcombinatie is een solide investering door de Direct Drive motor, die stiller, zuiniger en duurzamer is dan conventionele motoren. Ook krijgt u er 10 jaar garantie op!Turbowash

Waarom zou je een pauze inlassen tussen je was- en droogprogramma? LG biedt de oplossing voor een continue programma in haar wasdroogcombinaties. Je hoeft je kleding niet meer uit de machine te halen voor het droogprogramma begint, dit gaat aan een stuk door!


Beste zorg voor
uw was

LG wasmachines hebben de beste zorg voor uw was.
Dit komt door de unieke 6Motion technologie. 6Motion
maakt gebruik van 6 verschillende wasbewegingen,
perfect voor elk type was. Alle programma’s maken
gebruik van een combinative van deze bewegingen,
afgestemd op het type wasgoed.


Besparing

Energiebesparing is belangrijk, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. De wasmachines van LG zijn bijzonder zuinig en hebben een energieklasse van minimaal A+++ - 20%. Dit betekent een forse besparing op het energie- en waterverbruik, een solide investering dus!


Investering voor
de toekomst

Het hart van elke LG wasmachine is de Direct Drive motor.
Deze motor bestaat uit minder onderdelen en is daardoor
een stuk duurzamer dan machines met een conventionele
motor. LG heeft zoveel vertrouwen in de Direct Drive dat u
er 10 jaar garantie op krijgt.


Grote capaciteit

LG heeft wasmachines voor elk type huishouden. Of u nu alleen woont of een groot gezin heeft, onze wasmachines staan voor u klaar. De grootste machine van LG heeft een capaciteit van maar liefst 12 kg, zonder dat de machine zelf groter wordt. Dit komt door de Direct Drive motor, die minder ruimte inneemt dan een conventionele motor.


Echt stil wassen

U wilt wassen wanneer dat u uitkomt. Een wasmachine moet
immers in uw schema passen, niet andersom. De machines van 
LG zijn door de Direct Drive motor stabiel en écht stil. 
Geen wandelende wasmachine meer en wassen op ieder 
moment van de dag. Of nacht.