De wasmachines van LG zijn de beste keuze als u gaat voor perfecte zorg voor uw was, op een energiezuinige manier. Met TurboWash wast u een volledig programma in slechts 59 minuten, terwijl u ook energie bespaart. De unieke Direct Drive motor, met 10 jaar garantie, zorgt ervoor dat een LG wasmachine een goede investering voor de toekomst is. Onze machines hebben een grote capacatiteit en kunnen wel tot 12 kg was aan. Wassen op elk moment van de dag? Met de machines van LG wast u echt stil!Turbowash

De nieuwe lijn wasmachines van LG zijn sneller én zuiniger! De nieuwe TurboWash functie wast uw was perfect schoon in slechts 59 minuten en bespaart daarbij ook nog eens extra energie en water. Daarnaast kunt u met uw smartphone communiceren met uw wasmachine. Verder beschikken de nieuwe wasmachines natuurlijk over de solide Direct Drive motor en de unieke 6 Motion wastechologie.


Beste zorg voor
uw was

LG wasmachines hebben de beste zorg voor uw was.
Dit komt door de unieke 6Motion technologie. 6Motion
maakt gebruik van 6 verschillende wasbewegingen,
perfect voor elk type was. Alle programma’s maken
gebruik van een combinative van deze bewegingen,
afgestemd op het type wasgoed.


Besparing

Energiebesparing is belangrijk, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. De wasmachines van LG zijn bijzonder zuinig en hebben een energieklasse van minimaal A+++ - 20%. Dit betekent een forse besparing op het energie- en waterverbruik, een solide investering dus!


Investering voor
de toekomst

Het hart van elke LG wasmachine is de Direct Drive motor.
Deze motor bestaat uit minder onderdelen en is daardoor
een stuk duurzamer dan machines met een conventionele
motor. LG heeft zoveel vertrouwen in de Direct Drive dat u
er 10 jaar garantie op krijgt.


Grote capaciteit

LG heeft wasmachines voor elk type huishouden. Of u nu alleen woont of een groot gezin heeft, onze wasmachines staan voor u klaar. De grootste machine van LG heeft een capaciteit van maar liefst 12 kg, zonder dat de machine zelf groter wordt. Dit komt door de Direct Drive motor, die minder ruimte inneemt dan een conventionele motor.


Echt stil wassen

U wilt wassen wanneer dat u uitkomt. Een wasmachine moet
immers in uw schema passen, niet andersom. De machines van 
LG zijn door de Direct Drive motor stabiel en écht stil. 
Geen wandelende wasmachine meer en wassen op ieder 
moment van de dag. Of nacht.