Aquatouch

Beschermt 10x beter dan een standaardmesje

De Philips AquaTouch-scheerapparaten zijn speciaal ontworpen om uw huid te beschermen, terwijl u geniet van een verfrissende scheerbeurt. Een vlot begin van de dag!

Het MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerkoppen glijdt soepel over uw huid, zodat u geen last hebt van de wrijving. Uit testen blijkt dat deze mesjes uw huid zelfs 10x beter beschermen dan de normale, standaard scheermesjes. Doordat de scheerkoppen in vijf richtingen buigen, worden de contouren van uw gezicht gevolgd en hebt u snel (en veilig) een gladde huid.

De AquaTouch-scheerapparaten zijn niet alleen veilig, maar zorgen ook voor een superglad resultaat. U ervaart een comfortabele, gladde scheerbeurt door het Super Lift&Cut-systeem met dubbele mesjes die de haren optillen alvorens ze worden afgesneden. Daarnaast zijn de apparaten uitgerust met de SmartClick precisietrimmer én u kunt ze zowel nat als droog gebruiken.Productkenmerken
Huidbeschermend systeem Scheer glad zonder wondjes en sneetjes. Ons MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerhoofden glijdt soepel over uw huid terwijl deze wordt beschermd.
Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn.
Oplaadtijd van 1 uur Scheer langer na elke keer opladen, dankzij onze krachtige, energiezuinige en duurzame lithium-ionaccu. Laad snel op in 5 minuten en u hebt voldoende vermogen voor één scheerbeurt.
Aquatec voor nat en droog scheren Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.
SmartClick-precisietrimmer Bevestig onze huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.
LED-display Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 1 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.
MultiPrecision-messysteem Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Ons MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen.
45 minuten snoerloos scheren Na 1 uur opladen kunt u meer dan 45 minuten scheren, dat zijn ongeveer 15 scheerbeurten. Dit scheerapparaat is alleen draadloos te gebruiken.


De beste aanbiedingen. Dat is zeker BCC!