Series 5000

Gladder scheren in minder tijd

Snel een glad scheerresultaat: dát is wat Philips Shaver Series 5000 biedt. Zeker voor mannen met een zwaardere baardgroei is het belangrijk dat een scheerapparaat doet wat u vraagt. Doordat de Philips S5520/45 in turbo+ modus 20% meer vermogen heeft, kan zelfs zware baardgroei snel worden geschoren.

U ervaart een comfortabele, gladde scheerbeurt door het Super Lift&Cut-systeem met dubbele mesjes die de haren optillen alvorens ze worden afgesneden. Het MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met de resterende stoppels af. Daarbij buigen de afgeronde scheerkoppen in vijf richtingen voor een extra glad resultaat.

Productkenmerken

Turbo-modus Scheer gebieden met zware baardgroei nog sneller dankzij 10% extra vermogen in de Turbo-modus.
LED-display Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.
SmartClick-precisietrimmer Bevestig onze huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.
MultiPrecision-systeem Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Ons MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen.
45 minuten snoerloos scheren Na 1 uur opladen kunt u meer dan 45 minuten scheren, dat zijn ongeveer 15 scheerbeurten. U kunt ook scheren terwijl de stekker in het stopcontact zit.
Super Lift & Cut-systeem Het Super Lift & Cut-systeem met twee mesjes zorgt voor een zeer glad resultaat. Het eerste mesje tilt elk haartje op terwijl het tweede mesje de haar onder het huidniveau comfortabel afscheert, voor een ultragladde scheerbeurt.
Flex-scheerhoofden, 5 draairichtingen Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn.
Oplaadtijd van 1 uur Scheer langer na elke keer opladen, dankzij onze krachtige, energiezuinige en duurzame lithium-ionaccu. Laad snel op in 5 minuten en u hebt voldoende vermogen voor één scheerbeurt.

De beste aanbiedingen. Dat is zeker BCC!