Series 7000

Maximaal comfort voor de gevoelige huid

Philips Shaver Series 7000

De Philips Shaver Series 7000 zijn speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid. De speciale comfortringen met unieke microparelcoating zorgen voor minder wrijving, waardoor het apparaat moeiteloos over uw gezicht glijdt. Door het Gentle-Precision-systeem worden de haartjes naar de scheermesjes geleid, voor een comfortabel gevoel en een glad resultaat. Daarbij tilt het Super Lift&Cut-systeem met dubbele mesjes de haren op voordat ze worden afgesneden. De flexibele DynamicFlex scheerkoppen buigen in vijf richtingen, voor een nog gladder scheerresultaat. Het gevolg: minder bewegingen en dus minder huidirritatie. Met de speciale AquaTec-technologie kunt u zich namelijk comfortabel droog of juist verfrissend nat scheren. 

De Philips Shaver Series 7000 haalt de scherpe randjes van uw scheerbeurt: maximaal comfort voor de gevoelige huid.

Productkenmerken

Comfortabele ringen Onze comfortringen bevatten een unieke coating die bestaat uit duizenden poederachtige parels. Dit zorgt voor een zacht oppervlak met lage weerstand zodat het scheerapparaat soepel over uw gezicht glijdt en minder irritatie veroorzaakt, terwijl uw huid glad aanvoelt.
AquaTec Wet & Dry Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.
SmartClick-baardstyler Creëer een nieuwe look met het SmartClick-baardstylerhulpstuk. Kies uit 5 lengte-instellingen om allerlei looks te creëren, van een perfecte stoppelbaard tot een keurig getrimde baard. Afgeronde uiteinden en kammen zijn ontworpen om huidirritatie te voorkomen.
GentlePrecision-systeem Ons speciaal ontworpen messysteem beschermt uw huid en scheert lange, korte en plat liggende haartjes glad af. De sleuven zijn ontworpen om elk haartje in de ideale scheerpositie te brengen en vervolgens zorgvuldig te scheren zonder uw huid te beschadigen.
Batterij-indicator met 3 niveaus Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator.
SmartClick-reinigingsborstel Klik op onze reinigingsborstel om uw gezicht grondiger te reinigen dan u met uw hand kunt.* Gebruik het apparaat met de gezichtsreiniger van uw keuze. Het verwijdert dode huidcellen en verhoogt de micro-circulatie zodat uw huid weer fris en stralend voelt.
DynamicFlex-scheerhoofden met 5 draairichtingen DynamicFlex scheerhoofden bewegen moeiteloos in 5 richtingen om alle contouren van uw gezicht en hals te volgen, voor een comfortabele scheerbeurt.
50 minuten snoerloos scheren Het energiezuinige, krachtige lithium-ionsysteem geeft u twee handige opties: 50 minuten gebruik na slechts 1 uur opladen, of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Alle scheerapparaten van de Shaver series 7000 zijn ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik om uw veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen.

De beste aanbiedingen. Dat is zeker BCC!