Series 9000

De perfectie van het geavanceerde Philips Series 9000 scheerapparaat

Philips legde de lat hoog: het bedrijf dat de wereldberoemde Philipshave op de kaart zette, wilde het meest geavanceerde scheerapparaat uit de geschiedenis van elektrisch scheren ontwikkelen. Met de lancering van het Series 9000 scheerapparaat is Philips in die opzet geslaagd: revolutionaire technologie en slimme innovaties, zoals Contour Detect-technologie en V-Track precisiemesjes, voor een ultiem en ongelooflijk glad resultaat en de meest comfortabele scheerervaring ooit.Productkenmerken
Geleidt de haren perfect voor een gladdere scheerbeurt De gepatenteerde V-track Precision-mesjes brengen elke haar voorzichtig in de beste positie, zelfs plat liggende haren en haren met verschillende lengtes. Scheert 30% gladder met minder bewegingen waardoor uw huid in perfecte conditie blijft.
Buigt in 8 verschillende richtingen voor een superieur resultaat De nieuwe volledig flexibele scheerhoofden in acht richtingen zorgen voor een maximale aanpassing aan het gezicht en vereisen minder moeite bij iedere beweging. Door de onafhankelijke bewegingen worden 20% meer haren afgesneden voor een glad resultaat met minder bewegingen.
Super Lift & Cut-actie tilt haren op voor comfortabel en nauwkeurig scheren Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische Philips-scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Het resultaat: een supergladde huid.
Aquatec voor aangenaam droog en verfrissend nat scheren Dankzij de Aquatec-afdichting voor nat en droog scheren van het elektrische scheerapparaat hebt u de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort.
SmartClean houdt uw scheerapparaat elke dag als nieuw SmartClean PLUS reinigt, smeert, droogt en laadt uw scheerapparaat op met één druk op de knop voor optimale prestaties, dag in dag uit.
Baardstyler met 5 lengtestanden Met de huidvriendelijke opzetbare baardstyler kunt u meerdere stijlen van gezichtsbeharing uitproberen: variërend van stoppels van 0,5 mm voor het effect van een baard van drie dagen tot een korte baard van 5 mm. Afgeronde uiteinden en een instelbare kam voorkomen huidirritatie.
Gemakkelijk te gebruiken functies dankzij intuïtieve pictogrammen Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 3 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator
50 minuten draadloos gebruik na 1 uur opladen Het geavanceerde oplaadsysteem geeft u twee handige opties: 50 minuten gebruik na slechts 1 uur opladen, of snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Alle scheerapparaten van de Shaver series 9000 zijn ontworpen voor uitsluitend draadloos gebruik om uw veiligheid in vochtige omgevingen te garanderen.


De beste aanbiedingen. Dat is zeker BCC!