Top prestaties

De Galaxy A serie levert de beste prestaties voor het vastleggen van herinneringen en deze opnieuw te ervaren.

De sAMOLED schermtechnologie van de Galaxy A serie levert ongelooflijke beeldkwaliteit. Met de camera kun je prachtige foto's direct vastleggen en de F1.9 lenzen zorgen voor fantastische foto's in elke lichtsetting. Het verfijnde, licht gebogen design wordt gekenmerkt door 3D glas en metalen frame en ligt hierdoor fijn in de hand. De camera is volledig geïntegreerd met de voor- en achterkant van de telefoon. De verbeterde snelheid van de processor zorgt ervoor dat je telefoon jou altijd bij kan houden.

Trotseer alle barrières

Galaxy A is klaar voor jou. Van het gebruik waar en wanneer je maar wilt, ongeacht het weer, tot het meenemen van je favoriete foto’s, overal naartoe, beveiligd met jouw persoonlijke vingerafdruk.

De Galaxy A is uniek in zijn klasse door zijn volledige water- en stofbestendigheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes. Het uitbreidbare geheugen geeft je nog meer ruimte, zodat je niet hoeft te beslissen welke herinneringen te houden. Daarnaast krijg je gemakkelijk toegang tot al je persoonlijke bestanden met jouw unieke vingerafdruk.

Een Galaxy aan mogelijkheden

Geniet van een Galaxy aan levendige ervaringen, met de Galaxy A serie krijg je veel meer dan een telefoon.

Open de deur naar een Galaxy aan ervaringen. Galaxy A tilt je gezondheid en fitness naar een volgend niveau; training op maat met de Gear Fit2, luister je muziek met de Level Box Slim, of houd het voor jezelf met de Level koptelefoon. En wees gerust - al je foto's en bestanden worden beschermd door high level veiligheid van Samsung Knox.