BCC

Altijd een oplossing in huis."

Bij BCC staan wij klaar met totaal oplossingen die jouw leven thuis slimmer, makkelijker en dus leuker maken. Of dit nu gaat over het vinden van een juist elektronicaproduct of het bezorgen, monteren, installeren of repareren van jouw pakket; wij helpen je graag met persoonlijk advies op maat. Zo kun jij zorgeloos genieten van je nieuwe aankoop!

Onze geschiedenis

Sinds 1969

Onze werknemers

Ruim 1300 BCC’ers

Onze missie & visie

Altijd een oplossing in huis

Miragegroup

Onderdeel sinds 2020

Onze werknemers

Onze ruim 1300 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. Behalve in onze winkels kun je sinds 2002 ook terecht bij BCC op internet.

Werken in een winkel

Werken in het distributiecentrum

Werken op het service kantoor

Werken als bezorger

Onze missie & visie

Technologie maakt ons leven steeds leuker, makkelijker en slimmer. Integratie en installatie van alle elektronische apparaten wordt ook steeds ingewikkelder. BCCC maakt het eenvoudig om elektronica te kiezen, gebruiken en thuis blijvend te laten werken. Wat de vraag ook is, van elektronica tot keukens tot airco’s. We hebben altijd een oplossing in huis.

Milieu

BCC maakt en bied je zoveel mogelijk duurzame keuzes. We nemen recycling serieus en zorgen ervoor dat je oude producten op een milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Ook het verpakkingsmateriaal kan door de BCC Bezorgservice gratis worden meegenomen. Dit verwerken wij met ons eigen geavanceerde afvalverwerkingssysteem in ons distributiecentrum. Als eerste testten wij de meeste producten op hun energieverbruik, zodat wij je kunnen adviseren hoe je tot een duurzame keuze komt. Wij bieden bovendien een groot aantal energiebesparende producten aan, zoals stand-by-killers en LED-apparatuur. Onze winkels en kantoren zijn uitgerust met energiebesparende maatregelen. Bovendien houden wij ons, net als de andere ketens binnen de Darty Groep, aan de hoogste standaarden ten aanzien van kinderarbeid en milieu.

Certificaat EcoScan

Een uitvoerige scan door afvalverwerkingsspecialist SITA heeft aangetoond dat de inspanningen die BCC doet om een zo groen mogelijk bedrijf te zijn meetbaar een niet te onderschatten effect hebben. Deze EcoScan wees namelijk uit dat de milieu-impact van het afval van BCC in 2012 dankzij duurzaam afvalmanagement met maar liefst 46% is gereduceerd. Meer nog dan een mooie blijk van waardering is het certificaat dat wij hiervoor ontvingen een aanmoediging om de milieu-impact van ons afval de komende jaren nog verder te verkleinen. Meer informatie over de resultaten van de EcoScan leest u in het persbericht van SITA(PDF, 28 mei 2013).


Mirage Retail Group

In november 2020 is BCC door FNAC Darty verkocht aan Mirage Retail Group. Het concern achter vertrouwde en vernieuwende winkelformules, waaronder Blokker, Big Bazar en Intertoys, in Nederland. Mirage komt voort uit de voormalige Blokker Holding en heeft daarmee een rijke historie in de Nederlandse winkelstraten. Sinds april 2019 is Mirage Retail Group in handen van Michiel Witteveen. Mirage is gespecialiseerd in turn-around strategieën voor de retailbranche, waarbij het haar uitvoerige kennis op het gebied van retail, vastgoed en logistiek combineert om winstgevende en toekomstbestendige retailmerken te bouwen. Het detail- en groothandelsconcern is actief in speelgoed, huishoudelijke artikelen, producten voor woning- en tuininrichting. Op vele fronten vullen BCC en Mirage elkaar goed aan en biedt de samenwerking binnen Mirage volop perspectief op voordeel en synergie op meerdere terreinen. Met de overname telt Mirage bijna 10.000 medewerkers met een omzet van ruim 1 miljard euro op jaar basis. BCC zelf telt ruim 1.300 werknemers en 61 winkels door heel Nederland.


De services van BCC

Deskundig advies is ontzettend handig bij het aanschaffen van een elektronicaproduct. Er komt soms meer bij kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Lees hier meer over onze services.

Advies op maat

Installatie services

Bestellen & bezorgen

Financiering en meer


Ontdek de keukens van BCC

Wil je een nieuwe keuken kopen? Dat begint met inspiratie én een goed plan. helpt je hier graag bij. Wij hebben alles onder één dak: van vele merken inbouwapparatuur tot verschillende stijlen keukens geheel te personaliseren. Laat je inspireren door onze adviseurs en ontwerp zelf jouw droomkeuken bij ons in de showroom aan de Touch Reality 3D tafel.


Geniet van een optimaal klimaat in huis met onze Split airco units

Wil jij het ’s zomers lekker koel en ’s winters heerlijk warm in huis? Dan is een single of multi split airco unit zeker iets voor jou. Naast een aangenaam klimaat geniet je ook nog eens van schone lucht. En dat terwijl je ‘m nauwelijks hoort. Uiteraard komen wij jouw nieuwe split airco unit bij jou thuis installeren.