Ontdek het voordeel van Essent

BCC en Essent helpen je graag om energiezuinige keuzes te maken. Met advies over energiezuinige apparaten bijvoorbeeld. Daarmee spaar je niet alleen het milieu maar verlaag je ook jouw energierekening. En wanneer je nu klant wordt bij Essent ontvang je nog meer voordeel!

Tot 300,- korting op je aankoop

Heb je pech en is je wasmachine, droger of vaatwasser kapot? Omdat je deze apparaten vaak gebruikt, wil je ze eigenlijk meteen vervangen. En dat is toch een financiële tegenvaller. BCC en Essent hebben een oplossing: word nu klant bij Essent en krijg tot 300,- retour. Dat scheelt een flink bedrag op je aankoop bij BCC. Natuurlijk kun je ook iets anders kopen bij BCC, dat bepaal je helemaal zelf.

Ik wil tot 300,- retour

Goed om te weten: Deze actie is voor particuliere klanten. Essent stort het bedrag 12 maanden nadat we zijn gestart met het leveren van stroom en gas op je rekening.

Partnership BCC en Essent

BCC en Essent werken sinds 2018 samen. Zo helpen wij je om energiezuinige keuzes te maken en energieslim te leven. Essent is met deskundige medewerkers in ruim 50 BCC-winkels altijd dichtbij. Ze bieden praktische oplossingen en regelen jouw energiezaken van a tot z.

Veelgestelde vragen

Essent stort het bedrag 12 maanden nadat zij zijn gestart met het leveren van stroom en gas op je bankrekening.
Nee, je krijgt dit bedrag 12 maanden nadat Essent is gestart met het leveren van stroom en/of gas op je rekening gestort.
Je kiest zelf waar je de cashback voor gebruikt, want Essent stort het bedrag op je bankrekening.
Als je contract verlengd kan worden, dan krijg je tot 100,- retour. Kies dan bij het afsluiten voor "Ik ben al klant".

Maak je huis slimmer en zuiniger

Je kunt je huis gemakkelijk slimmer, veiliger en energiezuiniger maken met de slimme producten in het BCC assortiment. Je leest er alles over in onze Smart Home special. Wat denk je bijvoorbeeld van een thermostaat die zelf de verwarming lager zet wanneer je je huis verlaat? Of slimme stopcontacten waarmee je jouw apparaten op afstand kunt in- en uitschakelen? Je kunt je energierekening ook verlagen met de plug&play zonnepanelen van Supersola. Wat jouw Smart Home wensen ook zijn, BCC heeft altijd een oplossing in huis.

Waarmee ga jij besparen?