Samsung-logo

Samsung Jet stofzuigers

Ontdek de Samsung Jet stofzuigers! Ze leveren krachtige prestaties op diverse ondergronden en je kan tot wel 120 minuten non stop stofzuigen. Er is er altijd eentje die bij je past, zo kan je gaan voor de stylische Bespoke Jet of laat het stofzuig werk over aan de Jet Bot


Samsung Bespoke Jet

De Samsung Bespoke Jet levert niet alleen krachtige prestaties met een zuigkracht tot 210W maar is ook nog eens een lust voor het oog met het stylish witte ontwerp. En als je eenmaal klaar bent met stofzuigen kan je het apparaat eenvoudig opbergen en automatisch opladen met de handige all-in-one Clean Station.

Samsung Jet

Met de Samsung Jet heb jij maar één apparaat nodig om je hele huis schoon te maken! Met de 550W Digital Inverter Motor draait extreem snel en wordt de luchtweestand geminimaliseerd waardoor er een zuigkracht tot 200W gegeneerd kan worden.

Samsung Jet Bot

Kies je voor nog meer gemak en laat het stofzuigerwerk over aan de Jet Bot! Deze slimme robotstofzuiger van Samsung beschikt over AI technologie met objectherkenning waardoor hij moeiteloos door je hele huis beweegt. Zo heb jij meer tijd over voor leuke dingen en kan je vanaf welke locatie waar dan ook je stofzuigbeurten inplannen.


Welke kies jij?


Kies de Samsung Jet die bij jou past