Multifunctionele oven met plussteam

Voeg stoom toe voor krokanter resultaat


Gegarandeerd beter bakresultaat

Professionele bakkers weten al jaren dat een vleugje stoom zorgt voor betere resultaten bij de bereiding van bijvoorbeeld brood, cake, koekjes en taarten. Stoom helpt namelijk het deeg beter rijzen en zorgt ervoor dat de binnenkant zacht en smakelijk blijft terwijl de hetelucht zorgt voor de juiste kleur en een knapperige korst. De PlusSteam knop voegt de exacte hoeveelheid stoom toe die nodig is om een beter gebak te garanderen. En, zoals je zou verwachten van een oven van topkwaliteit, is het ook fantastisch om te braden en te grillen.



Dankzij exact de juiste hoeveelheid stoom
behaal je altijd het beste bakresultaat

De toevoeging van stoom aan je gebak zorgt voor een beter gerezen deeg en een krokantere korst. Vergelijk onderstaande gebak gebakken met stoom aan de rechterzijde en zonder toevoeging van stoom aan de linkerzijde.



Perfecte resultaten, zowel aan de binnen- als de buitenkant

PlusSteam voegt stoom toe tijdens de eerste 15 minuten dat gebakken wordt, wat het deeg doet rijzen en voor een luchtige textuur zorgt. Vervolgens neemt de conventionele droge hitte over gedurende de rest van het proces. Dit zorgt voor een krokante korst en een mooie goudbruine afwerking. zowel aan de binnen- als de buitenkant krijgt u dus het perfecte gebak.

 

Bekijk hier alle inbouwovens van AEG bij BCC.