AEG UniversalDose-wasmachines

De nieuwe UniversalDose-lade van de AEG wasmachine heeft een uniek ontwerp waarmee alle soorten wasmiddelen, inclusief PODS, effectief kunnen worden opgelost. De reinigingskracht van het wasmiddel blijft optimaal, zelfs bij korte wasbeurten én bij lage temperaturen.

Lees hieronder meer over de AEG UniversalDose wasmachines.


De UniversalDose-wasmiddellade van AEG wasmachines

Slechts één lade

UniversalDose is een unieke lade die is ontworpen voor Pods-capsules. In deze lade zitten speciale waterjets om de PODS zacht te maken en door te prikken. Hierdoor worden ze 60% sneller geactiveerd in vergelijking met plaatsing in de trommel. De waterstraal-technologie vormt een draaikolk in de lade, die samen met de op maat gemaakte waterstralen een oplossing van het wasmiddel mogelijk maakt, dit voor alle soorten wasmiddelen.


Een uniek lade ontwerp

Alleen bij de AEG UniversalDose kunnen PODS in de wasmiddellade worden gebruikt. De UniversalDose-lade is geschikt voor alle soorten wasmiddel, ook (vloeibaar) wasmiddel en wasverzachter.

De Pods capsules

PODS gebruiken 20% minder verpakking ten opzichte van vloeibaar en 50% minder ten opzichte van poeder. Ook bevat het tot 80% minder water in de formule ten opzichte van vloeibaar wasmiddel.

Bijkomende voordelen

Dankzij het innovatieve ontwerp van de Universaldose-wasmiddellade zijn er ook nog voordelen: zelfreinigend, minder watergeluid tijdens het vullen en werkt perfect, zelfs bij lage waterdruk.


Welke kies jij?

Styling