Alle Dyson product-categorieën

Sledestofzuigers

Snoerloze stofzuigers

Luchtbehandeling

Het verhaal van Dyson

Een nieuw idee

In 1978 raakte James Dyson gefrustreerd door de afnemende prestatie van zijn stofzuiger. Hij ontdekte dat de zak verstopt raakte met stof, waardoor de zuigkracht verminderde. Hij had in zijn bedrijf een systeem gebouwd waarin lucht en verfdeeltjes werden gescheiden door centrifugaalkrachten. Zou dat principe ook in een stofzuiger kunnen werken? 5 jaar en 5127 prototypes later had hij 's werelds eerste zakloze stofzuiger uitgevonden.

Dyson nu

Er zijn inmiddels Dyson stofzuigers te vinden in meer dan 65 landen wereldwijd. Van één man en zijn ene idee is Dyson uitgegroeid tot een internationaal technologiebedrijf met meer dan 1000 ingenieurs. Dyson staat echter niet stil. De kern van de onderneming wordt gevormd door een almaar groeiend team van ingenieurs en wetenschappers. Meer ideeën. Meer inventiviteit.

Voortdurende ontwikkeling

Ingenieurs van Dyson werken constant aan de ontwikkeling van nieuwe Dyson machines of aan verbetering van bestaande machines. Iedere Dyson ingenieur is een expert op zijn of haar vakgebied: van vloeistofdynamica, robotica, geluidsleer, elektronica tot microbiologie - om er maar enkele te noemen. Samen zorgen ze ervoor dat de machines van Dyson beter presteren dan andere en bovendien lang meegaan.

Facebook

De leukste acties, gewoon in je tijdlijn.
BCC op Facebook

Nieuwsbrief

Altijd alle deals meteen in je inbox.
Meld je aan

Winkels

Vind een BCC winkel bij je in de buurt.
Alle BCC winkels