Een nieuwe kijk op haardrogen

Dyson heeft de gebruikelijk standaard op zijn kop gezet door de motor in de handgreep te plaatsen. Hiermee is de gewichtsverdeling en de vorm van de haardroger veranderd. Het resultaat is een stijlvolle en veel meer compacte vormgeving met een betere balans.

Een nieuwe kijk op haardrogen

Dyson heeft de motor in de handgreep geplaatst. Hierdoor heeft de haardroger een stijlvolle en veel meer compacte vormgeving met een betere balans.

Gezond en glanzend haar

Te hoge luchttemperatuur kan je haar beschadigen en de natuurlijke glans verminderen. Een microprocessor in de Dyson Supersonic haardroger voorkomt dit door 20 keer per seconde de temperatuur van de uitgeblazen lucht te controleren. Voor gezond en glanzend haar.

Gezond en glanzend haar

Een microprocessor controleert 20 keer per seconde de temperatuur van de uitgeblazen lucht en beschermt zo de natuurlijke glans van je haar.

Snel drogen

Je wilt niet urenlang bezig zijn met het drogen van je haar. De krachtige digitale motor V9 van de Dyson Supersonic haardroger geeft een stabiele en snelle luchtstroom. Air Multiplier technologie verdrievoudigt die luchtstroom waardoor je haar snel droogt.

Snel drogen

Air Multiplier technologie verdrievoudigt de snelle en stabiele luchtstroom van de digitale motor V9 waardoor je haar snel droogt.

Minder trillingen, minder geluid

Dankzij een slimme ophanging wordt voorkomen dat de motor tegen de binnenkant van de handgreep trilt. Hierdoor geeft de motor minder geluid door aan de behuizing. Bovendien draait de Dyson digitale motor V9 tot 104.000 maal per minuut, op één onhoorbare frequentie.

Minder trillingen, minder geluid

De Dyson digitale motor V9 draait tot 104.000 maal per minuut, op één onhoorbare frequentie en geeft bovendien minder trillingen door aan de behuizing.

Perfecte eenvoud

Eenvoudige bediening

De Dyson Supersonic haardroger heeft 3 nauwkeurig bepaalde snelheden

  • - snel drogen
  • - normaal drogen
  • - stylen

en je kunt kiezen uit 4 nauwkeurige temperatuurinstellingen

  • - 100°C Snel drogen en stylen
  • -   80°C Normaal drogen
  • -   60°C Langzaam drogen
  • -   28°C Constant koud

Eenvoudig schoon te maken

Draai eenvoudig aan het filter om dit te verwijderen en schoon te maken

Eenvoudig te hanteren

De unieke vorm ligt prettig in je hand en het 2,7 meter lange snoer geeft je al de bewegingsvrijheid die je je maar kunt wensen

3 nauwkeurig bepaalde snelheden

4 nauwkeurige temperatuurinstellingen

Het filter is eenvoudig schoon te maken

Extra lang 2,7 meter snoer

Meegeleverde accessoires

Bij de Dyson Supersonic haardroger krijg je unieke opzetstukken die je eenvoudig en snel kunt wisselen dankzij de slijtvaste magnetische bevestiging. De buitenkant van de opzetstukken blijft koel dankzij de Heat Shield technologie. Zelfs als je je haar van dichtbij droogt.

opzetstuk voor glad haar

Opzetstuk voor glad haar

Droog en style je haar in één keer met een zachte, langzame en brede luchtstroom

styling concentrator opzetstuk

Styling concentrator

Breng je haar deel voor deel in model met een nauwkeurige, gecontroleerde luchtstroom. Je hoef je geen zorgen te maken dat de rest in de war raakt

diffuser opzetstuk

Diffuser

De Dyson Diffuser verspreidt de uitgeblazen lucht gelijkmatig rond je haar zodat het minder kroest en er mooiere krullen ontstaan

Dyson Supersonic haardroger kenmerken:

afmetingen

Afmetingen

245 x 78 x 97 mm (hxbxd)

luchtstroom

Luchtstroom

41 liter per seconde

Vermogen

Vermogen

1600 Watt

gewicht

Gewicht

618 gram

negatieve Ionen

Negatieve ionen

helpen statisch haar verminderen

snoerlengte

Snoerlengte

2,7 meter