Luchtverontreiniging en Dyson luchtreinigers

Luchtverontreiniging is niet alleen buitenshuis een probleem. Het is ook een probleem binnenshuis. In het gemiddelde huis kan de lucht tot 5 keer zo vervuild zijn als buiten6. Dyson luchtreinigers schieten te hulp.

De Dyson luchtreinigingsventilatoren detecteren en verwijderen vervuilende stoffen en gassen en verspreiden vervolgens gereinigde lucht2. Ontdek meer over de verschillende luchtreinigers en de luchtbevochtiger van Dyson.

6 Hulin et al, Respiratory Health and Indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, October 2012.

Getest volgens EN1822. Deeltjes van slechts 0,1 micrometer.

Luchtreiniger. Luchtbevochtiger. Ventilator. In één.

Reinig en bevochtig de lucht in jouw kamer met hygiënische nevel1.

Droge lucht kan uitdroging veroorzaken. De luchtreinigings- en -bevochtigingsventilator van Dyson zorgt ervoor dat het juiste luchtvochtigheidsniveau gehandhaafd blijft in jouw kamer. Voor een comfortabelere omgeving.

 

1Getest volgens DTM – 004533 en DTM - 004532.

Monitort en rapporteert, automatisch

Geïntegreerde sensoren analyseren voortdurend de lucht, terwijl ons unieke algoritme elke seconde de gegevens kruiselings controleert. Het stelt vervuilende stoffen vast op moleculair niveau, en toont live resultaten op het lcd-scherm.

Vangt gassen en ultrafijnstof2

'Het HEPA-filter vangt 99,95% van deeltjes zo klein als 0,1 micron.2 Een laag actieve kool verwijdert ook geuren en gassen, waaronder VOS3.

Vernietigt formaldehyde, continu

Het Dyson katalytisch filter vangt continu formaldehyde-moleculen1 en breekt ze af tot water en CO2. En het hoeft nooit vervangen te worden.

Volledig afgedicht volgens HEPA-norm

In onze nieuwste luchtreinigers voldoet niet alleen het filter aan de HEPA H13-norm, maar het hele toestel5. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen.

Reinigt de lucht in de hele kamer

Dyson luchtreinigingsventilators hebben Air Multiplier™-technologie. De technologie genereert circulatiekracht die zelfs vervuilende stoffen van op een afstand in het toestel zuigt en zo gereinigde lucht door de hele kamer verspreidt.4

Verkoelt je in de zomer

Bij warmer weer kan een krachtige stroom gereinigde lucht je afkoelen.

Diffuse modus

De lucht wordt via de achterkant van het toestel verspreid. Reinigt de lucht zonder je af te koelen.

Nu 20% stiller

Akoestisch ontworpen om turbulentie te verminderen, zodat hij 20% stiller is dan het vorige model.

1Testen door derden van het volledige toestel op basis van GB/T 18801-2015 formaldehyde cumulatieve schone-massa-tests met continue injectie tot alle formaldehyde verwijderd is volgens de CADR-meting (Clean Air Delivery Rate). De resultaten kunnen in de praktijk variëren.

2Getest op filtratie-doeltreffendheid bij 0,1 micron (EN1822, ISO29463).

3Fijnstoftest met DEHS-olie zoals omschreven in EN1822 binnen een kamer omschreven in ASTM F3150. Getest in Max-modus bij IBR US, voor een volledig toestelrendement van meer dan 99,95%.

4In maximale instelling. Getest op luchtprojectie, zuiveringsvolume in een kamer van 81 m3.

5Vereist een apparaat dat werkt met apps, wifi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning, en iOS versie 10 of Android versie 5 (of hoger). Voor data en berichten kunnen standaardtarieven gelden. App-bediening is niet van toepassing voor verwarming.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Monitort en rapporteert

De Dyson Purifier Cool Formaldehyde heeft een nieuw synergetisch detectiesysteem dat uit 4 sensoren bestaat: 1) deeltjes, 2) vochtigheid en temperatuur, 3) gassen, en 4) de nieuwe formaldehyde sensor. Ze detecteren automatisch formaldehyde, deeltjes en gassen in de lucht en stellen dan een diagnose die ze in realtime op het scherm weergeven.

Vangt en vernietigt

De Dyson Purifier Cool Formaldehyde heeft een volledig afgesloten luchtstroom- en filtratiesysteem om lekken van vuile lucht te voorkomen4. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen. De filtratie met HEPA H13 gecombineerd met een laag actieve kool verwijdert gassen5 en 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron2, terwijl het katalytische filter continu formaldehyde vernietigt zonder dat het vervangen hoeft te worden.

Verspreidt de lucht

Dankzij de Dyson Air Multiplier™-technologie en een instelbare oscillatie tot 350° genereert het toestel de circulatiekracht om de hele kamer te zuiveren3. Met de verschillende functies regel je de luchtstroom: bij warmer weer kan een krachtige stroom gereinigde lucht je afkoelen, terwijl de verspreide modus de luchtstroom via de achterkant van het toestel omleidt. De Dyson luchtreinigingsventilator is akoestisch ontworpen om 20% stiller te zijn dan het vorige model en 50% stiller in Nachtmodus, wanneer het toestel de lucht monitort en reinigt met de stilste instellingen en een gedimd scherm.

Dyson Purifier Hot+Cool

Monitort en rapporteert

De Dyson Purifier Hot+Cool heeft een synergetisch detectiesysteem dat uit 3 sensoren bestaat: 1) deeltjes, 2) vochtigheid en temperatuur, 3) gassen. Ze detecteren automatisch deeltjes en gassen in de lucht en stellen dan een diagnose die ze in realtime op het scherm weergeven.

Vangt en vernietigt

De Dyson Purifier Hot+Cool heeft een volledig afgesloten luchtstroom- en filtratiesysteem om lekken van vuile lucht te voorkomen4. Dus wat naar binnen gaat, blijft binnen. De HEPA H13- en actievekoolfilters verwijderen gassen5 en 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron2.

Verspreidt de lucht

Dankzij de Dyson Air Multiplier™-technologie en een instelbare heen-en-weer-beweging tot 350° genereert het toestel de circulatiekracht om de hele kamer te zuiveren3. Met de verschillende functies regel je de luchtstroom: bij warmer weer kan een krachtige stroom gereinigde lucht je afkoelen, terwijl het toestel bij kouder weer de hele kamer gelijkmatig verwarmt3. De Verspreide modus leidt de luchtstroom om via de achterkant van het toestel, terwijl in de Nachtmodus het toestel de lucht monitort en reinigt met de stilste instellingen en met een gedimd scherm.

1 De AHAM AC1-2015 en IEC 60675 normen definiëren de luchtreinigende en verwarmende prestaties. Dyson gaat verder dan dit door ook de filterefficiëntie (EN1822), luchtverspreiding (DTM801) en het bereik van luchtreiniging in een kamer van 81m3 met meerdere sensoren (TM-003711) en de verwarmende prestaties in een kamer van 35m3 met meerdere sensoren te testen (DTM 961).

Verwijdert verontreinigende stoffen uit de lucht die u niet kunt zien.

De machine gebruikt twee aparte filters. Ze werken samen om ultrafijne deeltjes en gassen die u inademt, uit de lucht te verwijderen.

Verspreidt gereinigde lucht naar elke hoek van de kamer.

De machine verspreidt meer dan 290 liter gereinigde lucht per seconde. Met de 350˚oscillatie wordt de gereinigde en verwamde lucht verdeelt en gecirculeerd in alle hoeken van de kamer.3

Verspreide modus. Reinigt zonder te koelen.

In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen.

Nachtmodus. Voor een comfortabele nachtrust.

Deze stand maakt gebruik van de stilste instellingen en een gedimd scherm. De machine blijft wijzigingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren en handhaaft uw doeltemperatuur.

3 Getest in max -stand. Getest op efficiëntie van filtering (EN1822) bij 0,1 micrometer en "uitmuntende’’ werking in de hele kamer (TM-003711 en DTM801) in een kamer van 27m2.

Dyson Link App

Houd de luchtkwaliteit in de gaten en reguleer deze met de Dyson Link app.

Bedien uw Dyson Pure Cool™ luchtreinigende ventilator en controleer snel de luchtkwaliteit binnen en buiten - rechtstreeks vanaf uw apparaat. Regel en bedien uw machine, waar u ook bent.

Met de Dyson Link app kunt u uw machine bedienen, thuis of onderweg. Het geeft een real-time rapport over de luchtkwaliteit binnen en buiten, de temperatuur, luchtvochtigheid en de levensduur van het filter.5

5 Standaard data- en berichttarieven kunnen van toepassing zijn. Functies van de app kunnen per locatie verschillen. Vereist Wi-Fi en een apparaat waarop apps zijn ingeschakeld. Vereist iOS-versie 10 of hoger, of Android-versie 5 of hoger. Uw mobiele apparaat moet beschikken over Bluetooth 4.0 ondersteuning.


PH01

HP07

TP09 (SCO)

TP07
Reinigt Reinigt Reinigt Reinigt
Biedt verkoeling Biedt verkoeling Biedt verkoeling Biedt verkoeling
Bevochtigt Verwarmt
Circuleert gereinigde lucht door de kamer3
Circuleert gereinigde lucht door de kamer3
Detecteert en vernietigt formaldehyde non-stop4
Detecteert en vernietigt formaldehyde non-stop4
Real-time weergave van de luchtkwaliteit op het lcd-scherm
Real-time weergave van de luchtkwaliteit op het lcd-scherm
Ingeschakeld door de app en stembediening5
Ingeschakeld door de app en stembediening5
Reinigt zonder te koelen in de winter
Reinigt zonder te koelen in de winter

1Getest op filtratie-efficiëntie met deeltjes zo klein als 0, 1 micrometer (ENl 822, 1S029463). 2De verwijderingspercentages voor gassen verschillen. 3In maximale stand. Getest op luchtprojectie, de dekking van de luchtreiniging in een ruimte van 81 m'. 4Volledig getest door een externe partij op basis van de GB/T 18801 -2015 test voor cumulatieve reiniging van formaldehyde met doorlopende injectie tot het plateau van formaldehyde CADR is bereikt. Resultaten kunnen in de praktijk verschillen. 5Raadpleeg de Dyson Link-app voor mogelijke stem bediening.

Shop nu Dyson luchtreinigers

Facebook

De leukste acties, gewoon in je tijdlijn.
BCC op Facebook

Nieuwsbrief

Altijd alle deals meteen in je inbox.
Meld je aan

Winkels

Vind een BCC winkel bij je in de buurt.
Alle BCC winkels