Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu
Ring-logo

Een Ring van veiligheid

Met Ring kun je elke hoek van je woning in de gaten houden - met de Video Deurbel bij de voordeur en de Ring Beveiligingscamera's in en rondom je woning. Creëer hiermee een ring van veiligheid rond je huis.

Altijd Thuis met Ring

Slimme beveiliging zelf in de hand

Houd je huis in de gaten en heb altijd en overal contact met wie er aanbelt. Of je nu in de tuin of aan de andere kant van de wereld bent, gemoedsrust is altijd binnen handbereik.

Ring Video Deurbellen

Ontvang een direct melding wanneer bezoekers op jouw deurbel drukken of de ingebouwde bewegingssensoren activeren. Gebruik de Ring app om bezoekers te zien, te horen en te spreken vanaf je smartphone, tablet of PC.

Ring Buitencamera's

Omring je huis met slimme beveiliging en weer ongewensten gasten. De Floodlight Cam en Spotlight Cam zijn voorzien van sirenes en houden alles dag en nacht voor je in de gaten zodat je je veilig kunt blijven voelen.

Ring Binnen & buiten camera's

Beveiliging waar je het nodig hebt - binnen of buiten - met de flexibele Stick Up Cam modellen en Indoor Cam. Je hebt diverse voedings opties en kunt ze op eindeloos veel plekken kwijt. De meest veelzijdige camera oplossing in en rondom het huis.