Ring

Vergroot je Ring van beveiliging

Ring heeft als missie om buurten veiliger te maken door een ring van veiligheid rond huizen en woonwijken te creëren met de diverse thuisbeveiligingsproducten en -diensten.


Videodeurbellen op batterij

Slimme beveiliging voor elk huis. Onze reeks batterijgevoede videodeurbellen kunnen binnen enkele minuten in gebruik worden genomen. Je laadt ze opnieuw op met de bijgeleverde kabel zodat je zeker weet dat je nooit meer iets mist.

Upgrade je voordeur

Upgrade je voordeur met de Video Doorbell 4. Profiteer van een batterij die langer meegaat, betere prestaties, verbeterde dual-band wifi en voorvertoningen in kleur die je meer inzicht geven in wat er speelt.

Een paar seconden maken alle verschil

Start de opname nog voordat je een bewegingsmelding krijgt met Pre-Roll in kleur - de allereerste functie in zijn soort die geschikt is voor deurbellen op batterijen. Met tot wel 4 seconden extra video in kleur weet je wat er gebeurde voordat je pakketje werd afgegeven of wanneer er andere beweging werd gedetecteerd.

 

Mis nooit meer een bezoeker

Ontvang real-time meldingen wanneer een bezoeker bij je aanbelt of de ingebouwde bewegingssensoren activeert. Zo weet je wat er bij je voordeur gebeurt, waar je ook bent.

 


Bedrade videodeurbellen

Onze stijlvolle, bedrade videodeurbellen bieden zowel gemak als uitstekende prestaties. Ze worden daarbij doorlopend voorzien van stroom zodat je altijd de nodige gemoedsrust ervaart. Of je nu de deurbel op stroom houdt met je bestaande deurbelbedrading, via het stopcontact of zelfs via ethernet, we hebben voor elke woonsituatie een geschikte videodeurbel.

Krachtig, nauwkeurig, betrouwbaar

Onze stijlvolle en hoogwaardige bedrade videodeurbel zit boordevol functies waarmee je vanaf elke locatie duidelijker ziet wie er voor de deur staat.

Zie het volledige plaatje

1536p HD-video met zicht van top tot teen biedt een grotere kijkhoek vanaf je videodeurbel, zodat je meer kunt zien van bezoekers en kunt controleren wie er voor de deur staat. Met nachtzicht in kleur mis je niets, ongeacht het tijdstip of het weer.

Voeg een extra dimensie toe aan je bewegingsdetectie

Zie waar en wanneer een bewegingsgebeurtenis is ontstaan dankzij 3D-bewegingsdetectie met zicht vanuit vogelperspectief.


Indoor Cams

Haal beveiliging naar binnen met een klein, krachtig staaltje techniek. Dit formaat camera kun je zelfs in de kleinste hoekjes zetten, en dankzij de eenvoudige installatie neem je hem snel in gebruik voor een gerustgesteld gevoel.

 

Beveiliging waar je het nodig hebt - binnen of buiten - met de flexibele Stick Up Cam. Je hebt diverse voedingsopties en kunt hem op eindeloos veel plekken kwijt. Dit is echt onze veelzijdigste camera.

Buitencamera’s met verlichting

Kies voor buitenbeveiliging met onze slimme beveiligingscamera’s, voorzien van bewegingsgeactiveerde schijnwerpers en sirene.

Indoor Cam

Haal beveiliging naar binnen met een klein, krachtig staaltje techniek. Dit formaat camera kun je zelfs in de kleinste hoekjes zetten, en dankzij de eenvoudige installatie neem je hem snel in gebruik voor een gerustgesteld gevoel.

Stick Up Cam

Beveiliging waar je het nodig hebt - binnen of buiten - met de flexibele Stick Up Cam. Je hebt diverse voedingsopties en kunt hem op eindeloos veel plekken kwijt. Dit is echt onze veelzijdigste camera.

Spotlight & Floodlight Cam

Omring je huis met slimme beveiliging en weer criminelen. De Floodlight Cam en Spotlight Cam zijn voorzien van sirenes en houden alles dag en nacht voor je in de gaten zodat je je veilig kunt blijven voelen.


Ring Alarm

Welkom in je beveiligde, slimmere woning. Ring Alarm is eenvoudig uit te breiden tot een systeem dat bij je past - je bepaalt alles zelf. Sluit het basisstation aan, koppel je apparaten, stel je account in de Ring-app in en beheer je Ring Alarm met je bedieningspaneel of vanuit de Ring-app. Alles wat je nodig hebt om Ring Alarm in gebruik te nemen zit in de verpakking.

Ring Alarm-beveiligingsset

De vijfdelige beveiligingsset van Ring Alarm (2de generatie) biedt dezelfde bescherming als voorheen, maar nu in een nieuw jasje. Hiermee maak je een goede start met het beveiligen van je gehele woning of appartement. De beveiligingsset is snel te installeren, eenvoudig in gebruik, en volledig aan te passen aan je eigen woonwensen.

Basisstation

De hub van het draadloze thuisbeveiligingsnetwerk. Inclusief sirene en extra batterijvermogen voor maximaal 24 uur.

Bedieningspaneel

Voor het in- en uitschakelen van je Ring Alarm. Te bevestigen op een muur of te gebruiken als draagbaar bedieningspaneel.

Bewegingssensor

Voor het detecteren van beweging binnen je woning. Te bevestigen in hoeken of op platte muren.

Contactsensor

Om te detecteren of deuren en ramen openstaan. Te bevestigen op deuren of raamkozijnen.

Signaalversterker

Voor het versterken van het signaal van het Ring-basisstation naar andere Ring Alarm-onderdelen.


De Ring-app op je telefoon

Zie, hoor en spreek bezoekers aan de deur

Met Ring houd je vanaf je smartphone, tablet of pc je woning in de gaten. Dankzij directe meldingen, HD-video en tweerichtingsspraak heb je altijd contact met bezoekers, waar je ook bent."

Slimme beveiliging zelf in de hand

Stel zelf je bewegingszones in, zodat je de plekken in de gaten houdt die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt een melding op smartphone, tablet of pc zodra Ring beweging detecteert, en weet dus meteen of iemand je terrein betreedt. Mis nooit meer een bezoeker met Ring.


"Alexa, show me the front door"

Profiteer van handsfree gemak met geselecteerde Alexa-apparaten. Luister naar gepersonaliseerde meldingen en gebruik onder meer tweerichtingsspraak met Echo Dot, en livebeeld en video’s met Echo Show.


Ring Protect

Haal nog meer uit je Ring-apparaat met Ring Protect voor slechts € 3 per maand per apparaat. Probeer het eerst 30 dagen gratis.

Opnemen en opslaan

Maak video’s en foto’s om gemiste momenten te bekijken, op te slaan en te delen.

Persoonsherkenning

Als je persoonsherkenning hebt ingeschakeld, stuurt je apparaat alleen een melding wanneer er een persoon wordt herkend.

Uitgebreide meldingen

Dankzij een voorvertoning met foto zie je meteen in de banner wat een melding heeft veroorzaakt, zonder dat je je Ring-app hoeft te openen.

Flexibele opties

Kies Basic voor één apparaat voor € 3 per maand (of € 30 per jaar) of kies Plus voor alle apparaten op één adres voor € 10 per maand (of € 100 per jaar).