Nooit meer stofzuigen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: nooit meer stofzuigen. Toch kan het, met een van de robotstofzuigers uit ons uitgebreide assortiment. Op deze pagina's vertellen wij u graag alles over deze nieuwe manier van stofzuigen en in onze stofzuigerstore kunt u terecht voor een ruime keuze robotzuigers van verschillende merken. En natuurlijk koopt u uw robotstofzuiger bij BCC voor de beste prijs én met de beste service!

Gemak Hoewel een robotstofzuiger zijn werk geheel zelfstandig kan doen, kunt u de automatische stofzuiger een handje helpen voor een nog beter zuigresultaat. In het algemeen geldt dat hoe minder hindernissen een robotzuiger op zijn pad vindt, hoe schoner de vloer. Zo kunt u bijvoorbeeld stoelen op de tafel zetten voordat het apparaat aan zijn taak begint. Het moment waarop u uw huis wil laten zuigen stelt u in met een timer. Er zijn ook modellen op de markt die u op afstand via een app op uw smartphone of tablet kunt bedienen.
Stil Robotstofzuigers zijn met een geluidsniveau van gemiddeld 60 dB stiller dan de meeste gewone stofzuigers. Of het mogelijk is uw woning 's nachts terwijl u slaapt te laten stofzuigen, is afhankelijk van uw woonsituatie. In de praktijk zetten de meeste gebruikers de robotstofzuiger aan het werk als zij niet thuis zijn.
Energiezuinig Een robotstofzuiger is minder krachtig dan een gewone stofzuiger en verbruikt daardoor ook veel minder energie. Het beste resultaat bereikt u als u de robotstofzuiger regelmatig aan het werk zet. Robotstofzuigers presteren het beste op harde vloeren, waarop de combinatie van zuigkracht en de borstels optimaal hun werk kunnen doen. Behalve op hoogpolig tapijt kunnen vrijwel alle robotstofzuigers ook goed uit de voeten op zachte vloerbedekking.
Gebruiksduur Behalve de capaciteit van de stofzak, bepaalt ook de gebruiksduur van de accu hoelang de robotstofzuiger non stop aan het werk kan zijn. De accuduur varieert volgens onderzoek van 1 tot 4 uur. De stofzuiger heeft vervolgens ook weer een zelfde tijd nodig om op te laden.