iRobot is niet alleen wereldwijd marktleider op het gebied van consumentenrobotica, het is ook de fabrikant van de meest effectieve robotstofzuiger ter wereld; de iRobot Roomba. Hiervan zijn er wereldwijd al meer dan 12 miljoen verkocht. Daarmee is de Roomba met afstand de meest succesvolle robotstofzuiger ooit!


De robotzuiger die kijkt en luistert

De Dirt Detect modus in de 700- en 800-serie detecteert op gehoor, en zelfs op zicht, grotere hoeveelheden klein en hard vuil, zoals zand, en heeft een optische sensor om ook groter en zacht vuil waar te nemen. Deze grondige schoonmaakaanpak zorgt voor het beste resultaat, waarbij de Roomba meerdere keren op de vloergedeeltes komt waar dit het meest nodig is.Volledig zelfstandig

Het allermooiste van de robotstofzuigers van iRobot is dat elke Roomba volledig zelfstandig zijn werk doet. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. In plaats daarvan komt u keer op keer opnieuw thuis in een schoon huis.

De iRobot Roomba robotzuiger maakt gebruik van de gepatenteerde en ongeëvenaarde iAdapt Responsive Cleaning Technology, de meest intuïtieve, flexibele en effectieve manier om uw hele vloer grondig te reinigen. De krachtige combinatie van software en sensoren scant daarbij de omgeving meer dan 60 keer per seconde en gebruikt tientallen verschillende bewegingen om de gehele vloer goed schoon te maken. Dus ook in de lastige hoeken, om en tussen meubilair en langs de plinten.De beste deals vind je bij BCC!