BCC Cadeaukaart

Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een blijk van waardering voor je werknemers, een pakje van Sinterklaas voor in de schoen, een kerstgeschenk voor onder de kerstboom of naar een relatiegeschenk met je bedrijfslogo: de BCC Cadeaukaart is zowel zakelijk als particulier een uitstekend geschenk voor elke gelegenheid.

De BCC Cadeaukaart is verkrijgbaar in elke gewenste waarde tussen de € 10,- en € 150,- en kan door de ontvanger als betaalmiddel worden gebruikt op bcc.nl en in alle BCC winkels. Je hoeft het saldo niet in één keer te besteden.

BCC Cadeaukaart

Cadeaukaart checker

Met behulp van de tool kan je eenvoudig nagaan wat het actuele saldo en de eventuele verloopdatum van je BCC Cadeaukaart is.

Hoe werkt het?

Vul de 19-cijferige code van je BCC Cadeaukaart in. Deze is te vinden op de achterzijde van de kaart, onder de barcode. De security code staat boven de barcode onder een kraslaag. Klik vervolgens op de knop met de tekst 'Saldo'. Je ziet nu je actuele saldo en de eventuele verloopdatum van de BCC kaart.

Persoonlijk tintje bij zakelijk gebruik

Het is mogelijk de BCC Cadeaukaart voor zakelijk gebruik te voorzien van je bedrijfslogo. Bij een bestelling vanaf 500 kaarten voorzien wij die kosteloos van je logo, waarmee je de kaart een persoonlijk tintje geeft. De kaart gebruiken voor incentives? Wij bieden onze zakelijke relaties de mogelijkheid het saldo van een reeds geactiveerde kaart tot een maximum van € 500,- op te waarderen.

Alle voordelen op een rij:.

  • ● Eenvoudig te bestellen.
  • ● Betalen per factuur.
  • ● Levertijd standaard BCC Cadeaukaart binnen 3 werkdagen.
  • ● Veilige verzending: activatie vindt pas plaats na ontvangst.
  • ● Altijd tevreden ontvangers.
  • ● Keuze uit ruim 30.000 artikelen.
  • ● Te gebruiken op bcc.nl en in alle BCC vestigingen in Nederland.
  • ● Een reeds geactiveerde kaart kan tussentijds worden opgewaardeerd.

Zakelijke relaties verzoeken wij voor informatie of een offerte contact op te nemen met een van de accountmanagers van BCC Zakelijk via 020 658 44 35 of per e-mail via b2b@bcc.nl.*

* Deze contactgegevens kunnen alleen gebruikt worden voor B2B gerelateerde vragen. Voor overige vragen kun je contact opnemen met BCC Klantenservice.