BCC Zakelijk

De kracht van BCC Zakelijk

Sinds de start van BCC in 1969 zijn we met onze 64 winkels, een webshop én de afdeling BCC Zakelijk inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland.
Onze ruim 1300 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven er elke dag naar om onze klanten altijd de beste service aan te bieden. Als onderdeel van de beursgenoteerde multinational Darty Groep kopen wij zeer groot in, zodat wij altijd de beste prijs kunnen aanbieden, ontwikkelingen snel signaleren en jou en eindgebruikers de primeurs kunnen aanbieden van de allernieuwste  innovatieve producten.

BCC Zakelijk

Onze afdeling BCC Zakelijk bestaat uit een professioneel en servicegericht team dat ervaring heeft met specifieke wensen vanuit de zakelijke markt. Als businesspartner bieden wij deskundige ondersteuning op basis van specifieke branche-expertise aan.
Ons hoofdkantoor is gevestigd naast het distributiecentrum met als voordeel dat wij een hoge beschikbaarheid hebben aan goederen, flexibel zijn en snel kunnen leveren. Wij staan in direct contact met alle fabrikanten en worden intensief getraind als het gaat om nieuwe producten en diensten.


Duurzaam ondernemen

Onze inkopers besteden veel aandacht aan het inkopen van duurzame producten. Tevens zorgen wij ervoor dat wij bij levering van producten de verpakking en oude producten meenemen voor recycling. Wij nodigen je van harte uit om dit proces eens te komen bekijken op ons distributiecentrum te Schiphol-Rijk.

 

Top


Apparatuur voor professioneel gebruik

Bij de afname van producten kun je een keuze maken uit ons totaalaanbod vanuit onze winkels en onze webshop. We leveren apparaten voor (semi-) professioneel gebruik, zoals wasmachines en drogers van o.a. Miele, Atag en Bosch, koel- en vrieskasten van Liebherr, displays van LG, stofzuigers en schoonmaakmachines van Numatic, koffiezetapparaten van Bravilor en medicijnkoelkastjes van Dometic, etc.

 

Top


Digitalisering

BCC Zakelijk realiseert ICT koppelingen (OCI, API, etc.) tussen inkoopsystemen van onze klanten en het BCC-platform. Dit houdt in dat je binnen je eigen ERP/inkoopomgeving onze productcatalogus gepresenteerd krijgt en direct bestellingen kunt doen. In dit proces zijn procuratieregels, prijsafspraken, leveringen, facturatie, etc. geautomatiseerd.

 

Top


Fulfilment

In combinatie met de afname van producten bieden wij ook fulfilment aan, zoals het personaliseren van grote aantallen producten en deze distribueren naar individuele eindgebruikers thuis, van toepassing op bijvoorbeeld prijswinnaars, kerstgeschenken en ledenwerfacties.

 

Top


Gratis en snel bezorgen

Ons uitgangspunt is vandaag bestellen en morgen leveren. Bestellingen worden op de afgesproken tijd door onze eigen BCC Bezorgservice of DHL gratis geleverd.

 

Top


Maatwerk

BCC heeft eigen installateurs met VCA- en NEN3140-certificering. Wij plaatsen producten op de juiste plek, installeren, monteren bijvoorbeeld een trekschakelaar, veranderen de draairichting van de deur van een koelkast of we bouwen inbouwapparaten in. Kortom, we leveren turn-key op. Bijbehorende tarieven zijn afhankelijk van welke producten je afneemt en natuurlijk ook aansluitend op jouw wensen.

 

Top


Betaalgemak

BCC Zakelijk biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan:

•  Op rekening (na Graydon kredietwaardigheidstoets)
•  iDeal
•  Credit Card
•  Vooruitbetaling per bank
•  Pinnen bij de bezorger

 

Top


Retour

Aankopen kunnen binnen 14 dagen na levering zonder opgaaf van reden worden herroepen.

 

Top


Garantie

Bij afname van producten, zijn wij de schakel tussen jou en de fabrikant. In geval van een defect product zorgen wij ervoor dat het defecte apparaat zo spoedig mogelijk wordt gerepareerd.

Voor zakelijke afnemers hanteren wij dezelfde garantievoorwaarden als die van toepassing zijn op consumenten. Dit betekent dat je bij een - niet door jou zelf veroorzaakt - defect aan een product minimaal 2 jaar lang kosteloos kunt rekenen op herstel of vervanging van het product. Bekijk ook altijd de uitgebreide garantievoorwaarden die zijn meegeleverd in de verpakking van het product.
Bij intensief professioneel gebruik van een product zijn andere voorwaarden van toepassing en adviseren wij je om een servicecontract af te sluiten.

 

Top


Servicecontract

Je kunt via ons een servicecontract afsluiten met de fabrikant van het product. In geval van een defect product is de kans op een succesvolle reparatie het grootst indien deze wordt uitgevoerd door een monteur van de betreffende fabrikant. Deze monteur kan de goede werking van het product garanderen op basis van direct beschikbare, originele onderdelen en hij beschikt over de beste expertise van het product. Responstijden en tarieven voor reparaties stemmen wij graag samen met je af.

 

Top


Onderdelen voor apparaten

Voor het plaatsen van bestellingen van onderdelen voor je producten kun je terecht op www.bcc.nl/onderdelen. Je ontvangt van ons een login waarmee je via ons exclusief je benodigde onderdelen kunt bestellen.

 

Top


Onze contactgegevens

Voor contact met BCC Zakelijk of voor het plaatsen van orders zijn wij tijdens kantooruren te bereiken via:

•  Tel : 020 - 6584435
•  Email : zakelijk@bcc.nl (aanvragen worden tijdens kantooruren binnen 4 uur beantwoord)
•  Voor oriëntatie, gebruikersvragen en garantieafwikkeling kun je ook terecht bij onze verkoopadviseurs in onze winkels.

De BCC winkels en online bestellingen via bcc.nl staan nu nog los van BCC Zakelijk, maar worden in de toekomst geïntegreerd.
Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Met vriendelijke groet,

BCC Zakelijk

 

Top

Beoordeling door klanten: 8,7 (6540 beoordelingen)