Word blogger bij BCC!

Word jij blij van schrijven en weet je op een creatieve manier teksten te produceren over uiteenlopende onderwerpen? Geef je dan op om blogger voor BCC te worden.

Bloggen bij BCC

Met het blog van BCC inspireren we onze klanten, geven we advies en helpen we hen op weg bij het maken van de juiste aankoopkeus. De onderwerpen van het blog zijn uiteenlopend, maar hebben altijd een link met de producten van BCC; van schoonmaaktips voor de wasmachine, tot de 5 must-have items voor de wintersport en de belangrijkste functies van een smartwatch. Het zijn luchtig geschreven artikelen, vaak met een leuke knipoog.

Waarover ga jij schrijven?

Aan de hand van de thema’s tech, thuis, verzorging/lifestyle en vrije tijd zal in overleg bepaald worden waarover je gaat schrijven. Affiniteit met elektronica is een pré, maar zeker geen must. Het belangrijkste is dat je een vlotte pen hebt en de doelgroep weet te raken.

Wat jij ervoor terug krijgt

Uiteraard zorgen wij voor exposure van je artikelen. Je blogs worden geplaatst op onze blog site (www.bcc.nl/blog) en kunnen gedeeld worden op de BCC Facebook pagina. Hiernaast bieden wij een vergoeding van 50,- per geschreven blog.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil jij je graag aanmelden? Stuur dan een mail naar Nikki.Fairley@bcc.nl met je motivatie + een kort voorbeeld blog over een BCC onderwerp naar keuze.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5380 beoordelingen)