meeslepend geluid met de hoofdtelefoons van Bose

Geniet van rijk, meeslepend geluid met de hoofdtelefoons van Bose, of je nu thuis of onderweg naar muziek luistert. Luister draadloos met Bluetooth® of sluit hem aan, toon je stijl in klassiek zwart of verschillende kleuren, concentreer je alleen op je muziek of laat de wereld juist binnen. Met al onze modellen zit er voor iedereen wel iets bij.

NOISE CANCELLING HOOFDTELEFOONS Sluit de drukke wereld buiten, zodat jij je volledig kunt concentreren op je muziek en je gesprekken. Bose® Acoustic Noise Cancelling® headphones vangen het geluid om je heen op en neutraliseren dat. Eén AAA-batterij biedt urenlang ruisonderdrukking. Zelfs als de batterij leeg is, kun je blijven genieten van het geluidskwaliteit van Bose.
OVER EAR HOOFDTELEFOONS Bose® on-ear en around-ear hoofdtelefoons laten je muziek vol, helder en levendig klinken. Het memory foam zorgt voor comfort voor je oren, hoe lang je afspeellijst ook is. En de lichte, duurzame materialen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Schakel eenvoudig tussen je gesprekken en muziek met de in-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met Apple- en Samsung-apparaten.
OORTJES Probeer een van deze in-ear hoofdtelefoons en geniet van vol, rijk geluid voor al je muziek. De StayHear® oordopjes in drie maten houden hem comfortabel op zijn plaats, of je nu ontspant of druk bezig bent. Schakel eenvoudig tussen muziek en gesprekken met de in-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met Apple- en Samsung-apparaten.
DRAADLOZE HOOFDTELEFOONS Geniet van je favoriete muziek in rijk Bose®-geluid zonder kabels. Onze exclusieve technologie zorgt voor vol, meeslepend geluid met een lithium-ionaccu die tot 15 uur meegaat. Schakel eenvoudig naar gesprekken op je Apple- of Samsung-apparaat met de in-line microfoon/afstandsbediening.