Ontdek nu zelf de nieuwste Silk-épil 9 van Braun, een krachtige epilator waarmee je dankzij de allernieuwste technologie snel, comfortabel en ook nog eens langdurig afrekent met zelfs de kleinste, fijnste en kortste haartjes. Een zijdezachte zomer met benen die gezien mogen worden is dus nu ook voor jou binnen handbereik!

Tot 4 weken lang gladde benen met de beste epilator van Braun, die meer haartjes verwijdert dan elke andere epilator!

De Silk-épil 9 is voorzien van een 40% breder scheerhoofd, zodat je met één beweging veel meer haartjes verwijdert. Ook de pincetten zijn breder en langer en bovendien dieper geplaatst, zodat de grip- en trekprestatie optimaal is. De scheerkop past zich dankzij de 30 graden wendbare hoek nog beter aan aan je lichaamscontouren, en dankzij de handige SmartLight zie je geen enkel haartje over het hoofd.

Uniek is het massage-opzetstuk, waarmee het ontharingsproces door pulserende, actieve vibraties vrijwel pijnloos wordt. En dankzij de Wet & Dry technologie kun je de Braun Silk-épil 9 ook in bad of onder de douche te gebruiken, wat het epileren nog comfortabeler maakt.

De Silk-épil 9 is ook verkrijgbaar in een SkinSpa-editie, met een exfoliatieborstel die dode huidcellen verwijdert met behulp van masserende microtrillingen die de huid zichtbaar verbeteren. De SkinSpa biedt een 4 keer betere exfoliatie dan een handmatige behandeling. Kies je voor de SkinSpa Bonus Editie, dan is de epilator voorzien van een reinigingsborstel voor het gezicht. Daarmee ervaar je een optimaal schone, stralende en frisse huid. Deze gezichtsborstel verwijdert onzuiverheden tot 6 keer beter dan een handmatige reiniging. Bovendien wordt je huid voorbereid op hydratatie en wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

In maart 2015 stelden we via de Facebook-pagina van BCC een tienkoppig testpanel samen, dat de Silk-épil 9-969 SkinSpa van Braun uitvoerig mocht uitproberen. Dit resulteerde in tien enthousiaste testrapporten. Onze 10 testers waardeerden deze geavanceerde en gebruiksvriendelijke epilator met maar liefst 4 sterren. Hieronder lees je een samenvatting van de individuele beoordelingen van de leden van het testpanel.

Welke ontharingsmethodes gebruikte je tot nu toe?
De meeste testers noemen scheren (met scheermesjes). Sommige testers noemen ook epileren. Twee leden van het testpanel gebruikten al een Silk-épil.


Hoe gevoelig vind je het epileren?

a. Niet gevoelig

b. Nagenoeg niet gevoelig

c. Enigszins gevoelig

d. Gevoelig

Ongeveer evenveel testers vinden het epileren enigszins gevoelig of nagenoeg niet gevoelig. Daarnaast is er één tester die de behandeling als totaal niet gevoelig ervaarde en twee die het wel gevoelig vonden.


Zou je de beautyset Silk-épil 9 SkinSpa aanraden aan kennissen, familie en vriendinnen? Zo ja, waarom?
Het gehele testpanel was unaniem en zou de Silk-épil 9 SkinSpa aanraden. De testers zijn over het algemeen heel blij met het resultaat.

Tessa: ‘Het is soms even op de tanden bijten maar het epileren is zo gepiept en je hebt er lang plezier van! Door de verschillende opzetstukken is het een heel divers apparaat!’

Thirza: ‘Ja, ik vind het heel fijn dat je hem onder de douche kan gebruiken (dan is het minder gevoelig) en de reinigingsborstels vind ik echt een aanrader voor je huid. Voelt als een behandeling van de schoonheidsspecialiste!’

Berenice: ‘Ja absoluut!! Wat een verschil met mijn oude epilady! De SkinSpa-accessoires zijn heerlijk. Het lijkt ook minder pijn te doen.’


Hoe vaak zou je de Silk-épil 9 epilator, de reinigingsborstel voor het gezicht en de SkinSpa exfoliatieborstel gebruiken?
De meeste leden van ons testpanel geven aan de epilator een keer in de paar weken te willen gebruiken, maar sommige ook wekelijks. De reinigingsborstel zouden ze vaker gebruiken, variërend van één of twee keer per dag tot wekelijks. De exfoliatieborstel zouden de meesten een keer in de één of twee weken gebruiken, maar sommige ook wekelijks.

Andhra: ‘De epilator elke paar weken op mijn benen en bikinilijn. De reinigingsborstel voor het gezicht wil ik elke dag tijdens het douchen gebruiken. De SkinSpa zal ik gebruiken om bij mijn bikinilijn ingegroeide haartjes tegen te gaan, dus waarschijnlijk ook elke keer met douchen.’

Thirza: ‘SkinSpa exfoliatieborstel zou ik één keer in de week gebruiken. De epilator zou ik nu ook wekelijks gebruiken, dan hou je het mooi bij. De gezichtsreinigingsborstel drie keer in de week.’

Hoe zou je de complete ervaring omschrijven, dus in zijn totaliteit, met alle verschillende elementen van de set (exfoliatieborstel, reinigingsborstel voor het gezicht, epilator)?

Berenice: ‘Ik vind het een superfijn apparaat. het epileren met de massageborstel lijkt minder pijn te doen en hij epileert heel secuur. De exfoliatieborstel en de reinigingsborstel zijn een kleine spa in je eigen badkamer. Je merkt echt een verschil in zachtheid van je huid.’

Erica: ‘Wel als goed maar de haartjes worden niet altijd goed meegenomen, zowel nat als droog. De vorige serie vond ik beter.’

Andhra: ‘Het is een erg complete set. Je kunt alle haren die je kwijt wilt ermee verwijderen. Je hebt opzetstukken voor benen, bikinilijn, oksels en gezicht. De eerste paar haren vond ik erg pijnlijk, maar binnen een paar seconden was ik er aan gewend. Alleen de oksels raad ik niet aan, dat heb ik niet volgehouden.’

Quinty: ‘Goed! De epilator werkt goed en de borstels zijn fijn in gebruik. Makkelijk mee te nemen en schoon te maken.’

Claudette: ‘Het is een makkelijk te bedienen, multifunctioneel apparaat, en na het gebruik voel je je heerlijk fris en schoon.’


Wat zou voor jou de doorslaggevende reden zijn om de Silk-Epil 9 SkinSpa te kopen?

a. De SkinSpa exfoliërende opzetborstel

b. Te gebruiken voor lichaam en gezicht (epileeropzetstuk voor het gezicht)

c. De reinigingsborstel voor het gezicht

d. De Wet&Dry functie

Voor de meeste testers zou de doorslaggevende reden de Wet&Dry functie zijn. Voor de overige leden van het testpanel het gebruik voor lichaam en gezicht.

Wist u dat...


• Vrouwen gemiddeld 3 verschillende ontharingsmethodes in huis hebben?

• Vrouwen gemiddeld ongeveer 16.8000 haren op hun benen hebben en 600 haren onder de oksels?

• Vrouwen gemiddeld 78.0000 haarzakjes hebben en dat dit aantal genetisch is bepaald? Er worden na de geboorte geen nieuwe haarzakjes meer aangemaakt.

• Vrouwen over het algemeen vaak last hebben van droge benen omdat hier weinig talgklieren zitten die de huid vet houden?

• Haar niet altijd even snel groeit op de verschillende delen van het lichaam?

• Het een fabeltje is dat haren door scheren en/of epileren dikker, donkerder of sneller teruggroeit?

• Scrubben helpt tegen ingegroeide haren?

• Vrouwen gemiddeld vanaf hun veertiende beginnen met het scheren van hun oksels en benen?

• Ook mannen steeds vaker hun lichaamsbeharing laten verwijderen?

• Geëpileerde haren taps toelopend teruggroeien waardoor ze dunner en fijner zijn?

Bekijk hier alle producten van Braun