Een Oscar-waardige koffie

De'Longhi, een wereldleider op het gebied van koffiemachines voor thuis, lanceert zijn eerste internationale campagne onder leiding van Damien Chazelle en met als hoofdrolspeler: Brad Pitt.


Perfetto,

from bean to cup.

Word getrakteerd op een kijkje in 'a day in the life of Brad Pitt'. Van het kopen van koffiebonen in de ochtend tot het moment waar we allemaal naar uitkijken: thuiskomen en eindelijk ontspannen met een heerlijke koffie of cappuccino- een Perfetto moment.


Altijd verse koffie

Dankzij het tubeless systeem wordt de hoeveelheid gemalen koffie die na iedere bereiding in het maalcircuit achterblijft, tot een minimum beperkt. Dat betekent geen oude koffieresten in de machine.

Perfect melkschuim

De ingenieurs van De'Longhi hebben het LatteCrema-systeem geperfectioneerd om lucht, melk en stoom vakkundig en met absolute precisie te mengen om het ultiem zachte maar compacte melkschuim te creëren.

De perfecte instelling voor elke boon

Voor elk type boon stelt onze technologie specifieke maalgrootte en koffiezetparameters in om de perfecte koffie-extractie uit te voeren die alle koffiearoma’s behoudt en verhoogt.

Uitgebreide keuze aan koffierecepten

Ontdek in het koffiemenu tot wel 21 koffierecepten, maak jouw eigen koffieprofiel aan en personaliseer ieder kopje koffie naar keuze.

Eenvoudig te reinigen

Reinig onderdelen onder de lauwe kraan of eenvoudig in de vaatwasser, gebruik de AutoClean-functie om het LatteCrema-systeem te reinigen en ontdek de bijpassende onderhoudsproducten van De'Longhi voor een langere levensduur van jouw De'Longhi espressomachine.

Persoonlijke service

Kom meer te weten tijdens onze koffie-workshop, leer alles over de koffiewereld bij de Live Barista Masterclass of ontvang een De'Longhi monteur bij jouw thuis indien er onverhoopt iets mis is met jouw De'Longhi.


Welke kies jij?