BCC

Altijd een oplossing in huis."

Onbezorgd genieten

Wij zijn jouw elektronicaheld met oplossingen die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. Wij selecteren de juiste producten en pakketten voor jou thuis, zorgen voor advies, montage, integratie en reparatie. Zo weet je niet alleen zeker dat jouw elektronica thuis werkt, maar ook blijft werken. Hierdoor hoef jij nergens meer naar om te kijken en kan je onbezorgd genieten!

Live Chat

En het houdt niet op bij alleen advies in onze winkels. Ook online staan onze productspecialisten voor je klaar. Via de Live Chat op onze website kun jij al je vragen stellen aan onze medewerkers in de winkel. En dat is natuurlijk super handig; je hoeft de deur niet uit en krijgt rechtstreeks op je scherm antwoord op al je vragen.

Altijd de beste prijs

Bij BCC verzorgen we altijd een lage prijs voor onze klanten. We kijken hierbij naar de markt, maar voeren bovenal scherpe promoties door het jaar heen. En dat combineren we met deskundig advies, mooie oplossingen en goede service. Online, in de winkel of bij jou thuis.

Al na 1 uur afhalen

Soms wil je een product na aankoop direct kunnen gebruiken. Snappen wij helemaal. Daarom kun je bij BCC kiezen voor Click & Collect. Je kunt jouw product dan vanaf 1 uur na bestelling op komen halen in een winkel naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om het product in de winkel pas te betalen (mits er voorraad is). Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je meteen genieten van je nieuwe aanwinst.

Bezorging & installatie

Waarom zelf tillen als wij dat graag voor je doen? Als vanzelfsprekend bezorgen wij jouw aangekochte product gratis bij je thuis. Onze eigen installatieservice kan er bovendien voor zorgen dat jouw apparaat bij je thuis geïnstalleerd wordt. Heb je een oud apparaat dat wij voor je mee terug kunnen nemen? Dan doen wij dat graag. We zorgen ervoor dat deze op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Meer video's