Nooit meer zonder inkt met ReadyPrint

Wie vaker thuis werkt, zal ook vaker thuis printen. En er is niets vervelender dan een lege inktcartridge wanneer er net een belangrijke opdracht voor school of werk afgedrukt moet worden. Epson schiet te hulp met ReadyPrint, een flexibele printservice voor consumenten. Met ReadyPrint wordt nieuwe inkt automatisch aan huis geleverd voordat de inkt opraakt en bespaar je tot wel 70% op jouw printkosten! Je hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de handige verpakkingen passen gewoon in de brievenbus. Kies simpelweg het plan dat het beste bij je past en geniet van de printvrijheid van ReadyPrint.

ReadyPrint Flex is al vanaf 1,99 per maand beschikbaar in combinatie met een Epson WorkForce- of Expression Home-printer.

Printen voor een vast bedrag per maand

Vanaf 1,99 per maand

Sinds de opkomst van de bekende streamingdiensten voor muziek en TV-series is het steeds normaler geworden een vast maandelijks bedrag te betalen voor de afname van diverse producten en diensten. Dus waarom niet voor je printer of inkt?

Het mooie is dat je hiermee niet alleen flink op je printkosten kunt besparen, het voorkomt ook vele ergernissen over lege inktcartridges.

Kom nooit meer zonder inkt te zitten

Wie kent het niet?! De cartridges van je printer lijken wel altijd leeg te zijn nét op het moment dat je iets belangrijks moet printen... Met Epson ReadyPrint behoort dat probleem tot het verleden. Of je nu familiefoto's of zakelijke documenten print, er is altijd een ReadyPrint-plan dat bij jou past. Én je komt nooit meer zonder inkt te zitten! Dit wordt automatisch bij je thuis afgeleverd zodra er inkt nodig is.

Bespaar tot 90% op je printkosten

ReadyPrint biedt een eenvoudige manier om thuis te printen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten. Voor een kleine maandelijkse vergoeding kun je iedere maand een vast aantal pagina's printen. Dit kan met ReadyPrint Flex vanaf 1,99 per maand voor 30 pagina’s en dit loopt op naar plannen van 50, 100, 300 en 500 pagina’s per maand. Met ReadyPrint EcoTank-plannen kun je zelfs onbeperkt printen vanaf 10,99 per maand.

Snel aan de slag

  1. Kies een printplan.
  2. Registreer online of bij ons in de winkel.
  3. Inkt wordt rechtstreek bij je thuis afgeleverd, voordat de huidige inkt op is.

Beschikbare ReadyPrint printplannen

Zwart-wit Kleur
300 pagina's per maand 6,99
per maand
7,99
per maand
500 pagina's per maand 8,99
per maand
9,99
per maand
Onbeperkt 10,99
per maand
14,99
per maand
Eenmalige activeringskosten4 vanaf 79,99

Minder printen? Niet geprinte pagina's kunnen 2 maanden worden meegenomen.

Meer printen? Welk extra pagina kost slechts 0,03.

Aanmelden voor ReadyPrint EcoTank

Kies uit een van de zeer voordelige kleuren- of zwart-wit plannen en geniet van ongekende afdrukvrijheid. Als je meer pagina's print dan je plan toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht. Een EcoTank-printer wordt bij je thuis afgeleverd. Inktflessen worden bezorgd voordat de inkt opraakt. Inclusief retour aan fabriek garantie

   
30 pagina's per maand 1,99
per maand
50 pagina's per maand 2,99
per maand
100 pagina's per maand 4,99
per maand
300 pagina's per maand 11,99
per maand
500 pagina's per maand 18,99
per maand

Minder printen? Niet geprinte pagina's kunnen 2 maanden worden meegenomen

Meer printen? Elke extra pagina kost slechts 0,10

Aanmelden voor ReadyPrint Flex

ReadyPrint Flex printplannen zijn flexibel en je kunt op elk moment overstappen op een ander plan als je behoeften veranderen. Als je meer pagina's print dan jouw plan toelaat, worden er extra kosten in rekening gebracht. Nieuwe cartridges worden bij je thuis afgeleverd voordat de inkt opraakt.

Waar van toepassing worden pagina's die op A3-papier worden afgedrukt geteld als twee pagina's.

Welke ReadyPrint printer kies jij?