Wissel jouw FreeBees in bij BCC

Als je tankt bij BP dan kun je met FreeBees snel en eenvoudig sparen voor de leukste cadeaus bij BCC. Ben je nog niet in het bezit van een FreeBees-spaarkaart? Haal deze dan vandaag nog gratis op bij het dichtstbijzijnde BP tankstation. Bekijk hier alle BP stations.

Hoe werkt het?

Voor iedere getankte liter brandstof bij bemande BP tankstations ontvang je één FreeBee. De FreeBees worden automatisch bijgeschreven op jouw FreeBees-spaarkaart. Je kunt bij diverse BP tankstations ook FreeBees sparen op je Shop of Carwash aankopen. Daarnaast zijn er regelmatig acties om nóg sneller FreeBees te sparen.

FreeBees inwisselen

Bij BCC kun je FreeBees inwisselen in alle vestigingen, dus ook online. Eén FreeBee is bij BCC één cent waard en FreeBees kunnen op het gehele assortiment worden ingewisseld. Niet genoeg FreeBees? Geen probleem, het resterende bedrag kan bijbetaald worden met een ander betaalmiddel.

Registreren

Om FreeBees online te kunnen inwisselen is het noodzakelijk dat je FreeBees-spaarkaart geregistreerd is, dat kan eenvoudig op de registratiepagina van FreeBees.

FreeBees-saldo

Je kunt eenvoudig jouw huidige saldo bekijken door in te loggen op “Mijn FreeBees“.

Algemene voorwaarden

Benieuwd naar de algemene voorwaarden van het FreeBees-spaarprogramma? Je kunt ze hieronder lezen.