Gezellig met elkaar aan tafel!

Eten met vrienden of familie is altijd gezellig, ongeacht de tijd van het jaar. In de warme zomer kies je voor eten in de tuin en als de dagen korter worden gaat in huis de kachel aan en maak je de eettafel extra gezellig. Met de producten op deze pagina maakt iedereen voor zichzelf wat hij of zij lekker vindt en heb je alle tijd voor elkaar!

Frituren zonder vet en luchtjes?

Met een heteluchtfriteuse kun je heerlijke knapperige frietjes en snacks bereiden. En omdat je geen vet of olie gebruikt frituur je een stuk gezonder. Nog een voordeel: je hebt daardoor geen last meer van vieze frituurluchtjes in huis.

Maar dat zijn niet de enige voordelen. Met een heteluchtfriteuse kun je namelijk véél meer dan alleen frietjes en snacks bereiden. Met de meeste varianten kun je ook bakken, grillen en roosteren. Van spareribs tot pizza’s, van een stukje zalm tot zoete muffins. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken in je heteluchtfriteuse. 

En wat te denken van het schoonmaken? Een traditionele friteuse gooi je nog liever weg dan dat je hem schoonmaakt maar een heteluchtfriteuse is heel gemakkelijk te reinigen. Meestal kunnen de onderdelen gewoon in de vaatwasser en heb je er dus bijna geen werk aan. Daarna kan hij zo weer de kast in, klaar voor een volgend gebruik.

Bekijk alle heteluchtfriteuses