Nu kopen, in termijnen het volledige bedrag betalen

Grote uitgaven komen niet altijd goed uit. Wanneer je wasmachine onverwacht stuk gaat bijvoorbeeld. Bij BCC kun je ook gespreid in termijnen betalen. Ontdekt Gespreid betalen met Tinka.

 • Krediet tot 4800,-
 • Je vraagt het krediet online, thuis of in de winkel aan
 • Je bepaalt zelf in hoeveel maanden je jouw aankoop terugbetaalt
 • ✔ Extra en eerder aflossen mag altijd en kost je niets
 • Je betaalt 9,9% rente per jaar en niets meer

Veilig en vertrouwd gespreid betalen met Tinka

Tinka is een handelsnaam van Wehkamp Finance B.V. Wehkamp Finance B.V. heeft een vergunning van de AFM. Als je gebruik maakt van Gespreid betalen met krediet sluit je een overeenkomst af met Wehkamp Finance B.V. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR vanaf 250,-. Wil je eerst meer weten over Gespreid betalen? Lees dan verder of neem even contact op met Tinka's klantenservice – zij helpen je graag verder.

Online aankoop

 1. Vraag je krediet aan door op de onderstaande button te klikken
 2. Log in of maak een account aan. Dit doe je veilig en eenvoudig met iDIN
 3. Beantwoord een aantal vragen over jouw inkomen en woonlasten. Ook checken we jouw huidige registratie bij BKR.
 4. Check of je aankoop past binnen je bestedingsruimte
 5. Bevestig dat je gespreid wilt betalen
 6. Zodra jouw aanvraag is goedgekeurd kan je jouw product afrekenen met Gespreid betalen

Aanvraag goedgekeurd?

 1. Kies je product en kies voor de betaaloptie "Gespreid betalen"
 2. Log in met je account en rond je bestelling af

Aankoop in de winkel

 1. Scan de QR-code in de winkel of gebruik de Tinka-app om jouw krediet aan te vragen
 2. Log in of maak een account aan. Dit doe je veilig en eenvoudig met iDIN
 3. Beantwoord een aantal vragen over jouw inkomen en woonlasten. Ook checken we jouw huidige registratie bij BKR.
 4. Check of je aankoop past binnen je bestedingsruimte
 5. Bevestig dat je gespreid wilt betalen
 6. Je krijgt nu een barcode in beeld. Laat deze scannen bij de kassa in jouw BCC winkel

Krediet boven de 1000,-?

Is je kredietlimiet al boven de 1000,- en past de aankoop binnen je bestedingsruimte? Laat dan de barcode scannen bij de kassa.

Wanneer je een (nieuwe) kredietlimiet wil aanvragen boven de 1000,- (tot maximaal 4800,-) doen wij eerst een check. Kom je hiervoor in aanmerking, dan vragen we je documenten te uploaden om je inkomen en woonlasten te verifiëren. Dit zijn:

 •    • De 2 meest recente bijschrijvingen van je loon, pensioen, uitkering, het loon van de partner of partneralimentatie
 •    • De meest recente afschrijving van je huur of hypotheeklasten

 

Op basis van de door jou geüploade documenten zal Tinka je aanvraag beoordelen. Binnen kantooruren krijg je binnen 1 uur per mail een goed- of afkeuring van je aanvraag. Daarbuiten kan het langer duren.

Is je aanvraag goedgekeurd?

Doe je de aanvraag bij een online bestelling en is je aanvraag goedgekeurd?

Als je online wilt bestellen, dan kun je je bestelling afmaken. Ga opnieuw naar je winkelmandje en kies voor Gespreid betalen. Je kunt dan gebruik maken van je nieuwe kredietovereenkomst. Ben je in de winkel? Dan kun je betalen met de barcode.

Is je aanvraag afgekeurd?

Dan kun je helaas niet (volledig) gebruik maken van Gespreid betalen met krediet. Betaal je aankoop dan op een andere wijze.
Bel Tinka op 038 – 42 64 667 als je vragen hebt over je aanvraag.

Hoeveel kost Gespreid Betalen?

Als je gebruik wilt maken van Gespreid betalen met Tinka, betaal je alleen het aankoopbedrag en 9,9% rente – er zijn dus geen extra kosten. In het rekenvoorbeeld hieronder zie je precies hoeveel je betaalt, bij verschillende looptijden. Je betaalt altijd 2% van het uitstaande saldo, wat neerkomt op € 8,- per maand.  Het maandbedrag en de looptijd van je overeenkomst pas je heel eenvoudig aan op Mijn Tinka of in de Tinka-app. Het is altijd mogelijk om eerder af te lossen, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Totale kredietbedrag
Duur van overeenkomst
JKP*/debetrente
(variabel)
Termijn­­bedrag p/m
Totaal te betalen bedrag
€ 500 6 maanden 9,9% € 86 € 513,21
€ 1.000 6 maanden 9,9% € 172 € 1.026,43
€ 275 24 maanden 9,9% € 13 € 302,07
€ 500 24 maanden 9,9% € 23 € 550,75
€ 1.000 24 maanden 9,9% € 46 € 1.101,13
€ 2.500 24 maanden 9,9% € 115 € 2.752,84
JKP: Jaarlijks kostenpercentage
 

Voordat je een krediet afsluit, informeren we je over de voorwaarden en de totale kosten van het krediet. Dit doen we onder andere met het rekenvoorbeeld, de Standaardinformatie inzake consumptief krediet en de Aanvullende algemene voorwaarden. Hiermee kun je zelf checken of Gespreid betalen bij je past. Wellicht sluit een andere betaalmogelijkheid of een krediet van een andere aanbieder beter aan op je behoeften.

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice staat voor je klaar! Chat met een van onze medewerkers, stuur een e-mail naar klantenservice@tinka.nl of neem telefonisch contact op via 038 - 426 4667.

Een aankoop doen?


Veelgestelde vragen

Online kan je alleen gebruik maken van Gespreid betalen in combinatie met Freebees. In onze winkels kan je Gespreid betalen combineren met elk betaalmiddel als Ideal, creditcard, BCC cadeaukaart Freebees of VVV giftcard. Vraag hier alvast het krediet online aan en ga vervolgens naar de winkel.

Ja, je ontvangt maandelijks een rekeningoverzicht. Op dit rekeningoverzicht staat je openstaande saldo en je minimale termijnbedrag dat we je maandelijks vragen te betalen.

Je kunt je kredietovereenkomst eenvoudig beëindigen op 'Mijn Tinka' of in de Tinka-app wanneer je geen openstaand saldo of betaalverplichtingen hebt.

Ja, dat kan. Je kunt contact opnemen met Santander Consumer Finance via 030- 63 88 111.

Tinka (een handelsnaam van Wehkamp Finance B.V.) biedt Gespreid betalen met krediet aan bij BCC, Wehkamp en andere (web)winkels. Daarom kun je ook jouw Wehkamp-account gebruiken om in te loggen. Je kredietovereenkomst en rekeningoverzichten kun je inzien op 'Mijn Tinka' en in de Tinka-app, hier kun je ook je betalingen doen.

 

Aanvullende algemene voorwaarden | Privacy Policy | Tinka