Nu kopen, in termijnen het volledige bedrag betalen

Grote uitgaven komen niet altijd goed uit. Wanneer je wasmachine onverwacht stuk gaat bijvoorbeeld. Bij BCC kun je ook gespreid in termijnen betalen.

 •  Krediet tot 4800,-
 •  Je vraagt het krediet online aan, thuis of in de winkel
 •  WFinance kijkt direct of je in aanmerking komt
  en laat je dit meteen weten
 •  Je bepaalt grotendeels zelf in welk tempo je terugbetaalt
 •  Extra en eerder aflossen mag altijd en kost je niets
 •  Je betaalt 14% rente per jaar en niets meer

Veilig en vertrouwd gespreid betalen met WFinance

WFinance is een handelsnaam van Wehkamp Finance B.V. Wehkamp Finance B.V. heeft een vergunning van de AFM. Als je bij BCC gebruik maakt van Gespreid betalen met krediet, dan sluit je een overeenkomst af met Wehkamp Finance B.V. De limiet van je kredietovereenkomst wordt geregistreerd bij BKR vanaf 250,-.

Online aankoop

 1. Vraag je krediet aan door op de onderstaande button te klikken.
 2. Log in of maak een account aan, WFinance maakt hierbij gebruik van iDIN (veilig en vertrouwd inloggen via jouw bank)
 3. Voor het zorgvuldig verstrekken van krediet stellen we enkele vragen, o.a. over je inkomen en woonlasten. Een BKR toets is onderdeel van de aanvraag
 4. Check of je aankoop past binnen je bestedingsruimte
 5. Bevestig dat je gespreid wilt betalen

Aanvraag goedgekeurd?

 1. Kies je product en kies voor de betaaloptie "Gespreid betalen"
 2. Log in met je account en rond je bestelling af

Aankoop in de winkel

 1. Vraag je krediet aan door op de onderstaande button te klikken. In de winkel ga je naar wfstart.nl of scan je de QR code
 2. Log in of maak een account aan, WFinance maakt hierbij gebruik van iDIN (veilig en vertrouwd inloggen via jouw bank)
 3. Voor het zorgvuldig verstrekken van krediet stellen we enkele vragen, o.a. over je inkomen en woonlasten. Een BKR toets is onderdeel van de aanvraag
 4. Check of je aankoop past binnen je bestedingsruimte
 5. Bevestig dat je gespreid wilt betalen
 6. Je krijgt nu een barcode in beeld. Laat deze scannen bij de kassa in jouw BCC winkel

Krediet boven de 1000,-?

Is je kredietlimiet al boven de 1000,- en past de aankoop binnen je bestedingsruimte? Laat dan de barcode scannen bij de kassa.

Wanneer je een (nieuwe) kredietlimiet wil aanvragen boven de 1000,- (tot maximaal 4800,-) doen wij eerst een check. Kom je hiervoor in aanmerking, dan vragen we je documenten te uploaden om je inkomen en woonlasten te verifiëren. Dit zijn:

 •    • De 2 meest recente bijschrijvingen van je loon, pensioen, uitkering, het loon van de partner of partneralimentatie
 •    • De meest recente afschrijving van je huur of hypotheeklasten

 

Op basis van de door jou geüploade documenten zal WFinance je aanvraag beoordelen. Binnen kantooruren krijg je binnen 1 uur per mail een goed- of afkeuring van je aanvraag. Daarbuiten kan het langer duren.

Is je aanvraag goedgekeurd?

Doe je de aanvraag bij een online bestelling en is je aanvraag goedgekeurd?

Als je online wilt bestellen, dan kun je je bestelling afmaken. Ga opnieuw naar je winkelmandje en kies voor Gespreid betalen. Je kunt dan gebruik maken van je nieuwe kredietovereenkomst. Ben je in de winkel? Dan kun je betalen met de barcode.

Is je aanvraag afgekeurd?

Dan kun je helaas niet (volledig) gebruik maken van Gespreid betalen met krediet. Betaal je aankoop dan op een andere wijze.
Bel WFinance op 038 – 42 64 667 als je vragen hebt over  je aanvraag.

 

Hoeveel kost Gespreid Betalen?

Hieronder vind je een rekenvoorbeeld met enkele voorbeelden van het kredietbedrag en het bedrag dat je daarbij betaalt per maand. De tabel laat voorbeelden zien op basis van verschillende bedragen met een looptijd van 6 of 24 maanden. Je maandbedrag en looptijd kun je eenvoudig op Mijn wehkamp aanpassen naar jouw voorkeur. Standaard wordt het maandbedrag bepaald op minimaal 2% van je uitstaande saldo, met een minimum van 8,-, dit bepaalt ook je looptijd. Je betaalt alleen rente over je openstaande saldo. Het is altijd mogelijk om eerder, zonder extra kosten, af te lossen.

 

Totale kredietbedrag
Duur van overeenkomst
JKP*/debetrente
(variabel)
Termijn­­bedrag p/m
Slottermijn
Totaal te betalen bedrag
€ 500 6 maanden 14% € 87 € 83,40 € 518,40
€ 1.000 6 maanden 14% € 173 € 171,91 € 1.036,91
€ 250 24 maanden 14% € 12 € 9,33 € 285,33
€ 500 24 maanden 14% € 24 € 18,66 € 570,66
€ 1.000 24 maanden 14% € 48 € 37,33 € 1.141,33
€ 2.500 24 maanden 14% € 120 € 93,32 € 2.853,32
JKP: Jaarlijks kostenpercentage

 

Voordat je een krediet afsluit, informeren we je over de voorwaarden en de totale kosten van het krediet. Dit doen we onder andere met het rekenvoorbeeld, de Standaardinformatie inzake consumptief krediet en de Aanvullende algemene voorwaarden. Hiermee kun je zelf checken of Gespreid betalen bij je past. Wellicht sluit een andere betaalmogelijkheid of een krediet van een andere aanbieder beter aan op je behoeften.

 

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over Gespreid betalen met krediet? Bel WFinance 038 – 42 64 667 of kijk op Wehkampfinance.nl.

 

Een aankoop doen?


Veelgestelde vragen

Online kan je alleen gebruik maken van Gespreid betalen in combinatie met Freebees. In onze winkels kan je Gespreid betalen combineren met elk betaalmiddel als Ideal, creditcard, BCC cadeaukaart Freebees of VVV giftcard. Vraag hier alvast het krediet online aan en ga vervolgens naar de winkel.

Ja, je ontvangt maandelijks een rekeningoverzicht. Op dit rekeningoverzicht staat je openstaande saldo en je minimale termijnbedrag dat we je maandelijks vragen te betalen.

Je kunt je kredietovereenkomst eenvoudig beëindigen op Mijn wehkamp wanneer je geen openstaand saldo of betaalverplichtingen hebt.

Ja, dat kan. Je kunt contact opnemen met Santander Consumer Finance via 030- 63 88 111.

Wehkamp Finance B.V. biedt Gespreid betalen met krediet aan bij BCC en Wehkamp. Je kredietovereenkomst en rekeningoverzichten kun je inzien op Mijn wehkamp, hier kun je ook je betalingen doen. Hiervoor heb je een Wehkamp account nodig.

 

Aanvullende algemene voorwaarden | Privacy Policy | Wehkamp Finance