Over Harman Kardon

                   

Harman Kardon hecht veel belang aan de wetenschap. We maken gebruik van grondige en uiterst precieze wetenschappelijke methodes voor de reproductie van een kristalhelder geluid dat zoveel mogelijk overeenkomt met dat van de oorspronkelijke opname.

                   

Wanneer u naar muziek luistert via een systeem van Harman Kardon, luistert u naar ware kunst dat het resultaat is van jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

                   

Wetenschap in dienst van kunst

                   

Harman Kardon stelt alles in het werk om geluid precies zo te reproduceren als de artiest het heeft bedoeld, en onze wetenschappers zijn zich er terdege van bewust dat de wetenschap in dit geval in dienst staat van de kunst.

                   

De producten van Harman Kardon geven een zeer getrouw en natuurlijk geluid. Geluid dat niet is verfraaid, versterkt of anderszins is bewerkt. Gewoon mooie, heldere muziek – met een zeer getrouwe klank zoals in de opnamestudio. Onze luidsprekers fungeren als een helder venster met een adembenemend uitzicht, dwars door de muziek.

                   

We zijn ervan overtuigd dat dit is zoals muziek zou moeten klinken, en na jaren van wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide tests zijn we er eindelijk in geslaagd om dit ook daadwerkelijk te realiseren.

                   

Geluid dat er goed uit ziet

                   

Harman Kardon zorgt er met een uiterst geavanceerd design voor dat geluid er prachtig uitziet. Vanaf het allereerste begin heeft het design een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van de producten, en bij het design wordt altijd rekening gehouden met functie en emotie. Hoewel we nieuwe trends en ontwikkelingen volgen om zo de culturele relevantie te behouden, is de puurheid van de ontwerpprincipes van Harman Kardon in de loop der jaren altijd intact gebleven.

                   

De beroemde SoundSticks van Harman Kardon zijn al bijna tien jaar van grote waarde voor het Museum of Modern Art.

                   

Een rijke geschiedenis

                   

Harman Kardon kent een geschiedenis van innovatie. Veel van onze producten zijn 'primeurs' die zeer bepalend zijn geweest voor de ontwikkeling van de home-audiomarkt.

                                   

De beste deals vind je bij BCC!

Beoordeling door klanten: 8,8 (6171 beoordelingen)