Als jouw pc de bijnaam “slak” heeft

speedometer

dan is het tijd voor een nieuwe 2 in 1 pc met Intel Inside

® 2016 Intel Corporation.

Kantelen, draaien en schuiven

Je oude computer is dikker, zwaarder en vooral trager dan de nieuwe generatie 2-in-1 pc's. Je wist het al, dus waarom die je er niets aan? Gun jezelf het beste en ga voor dunner, lichter en krachtiger met een nieuwe 2-in-1 pc voorzien van Intel® processor.

Met een 2-in-1 pc voorzien van een zesde generatie Intel® Core i processor haal je het beste van twee werelden in huis: de krachtige prestaties van een laptop plus het plezier van een tablet in één apparaat. Jij bepaalt hoe je er gebruik van maakt. Als notebook om prettig te werken, als tablet op de bank, of in de tent- of displaymodus om een presentatie te geven of film te kijken.

Afneembaar

afneembaar

2-in-1 pc's met een Intel® processor combineren een krachtige notebook met touchscreen met een snelle, afneembare tablet.

Convertible

convertible

Intel® processors maken convertible 2-in-1 pc's mogelijk. Verander je notebook eenvoudig in een draagbare tablet met toetsenbord.


Flinterdun en ultrasnel

Met een nieuwe zevende generatie Intel® Core processor voldoet jouw pc zonder vertraging aan elke wens. Geniet van een briljante visuele beleving en de helderheid en scherpte van een 4K resolutie. Stream 4K Ultra-HD content van verschillende contentaanbieders, creëer en bewerk 4K video en speel interactieve en vloeiende 4K Ultra HD 360-gradenvideo’s af. Alleen met Intel Inside®.

stream-in-ultra-hd onmiddelijk-gebruiksklaar tot-10-uur-accuduur
gebaseerd op 7e generatie intel core i5

Ga voor uitgebreide informatie over presentaties en benchmarkresultaten naar www.intel.com/benchmark. © 2016 Intel Corporation

Beoordeling door klanten: 8,8 (6171 beoordelingen)