iPhone X

iphone

iPhone X 

We hebben altijd al een iPhone willen maken die één en al scherm is. Een iPhone waar je zo in opgaat dat je je er helemaal in verliest. Eentje die zo intelligent is dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Met iPhone X hebben we dit doel nu bereikt. Welkom in de toekomst.

 

Ongekende gezichts-
herkenning

Voortaan is je gezicht je wacht­woord. Met Face ID kun je op een veilige nieuwe manier ontgrendelen en inloggen. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de TrueDepth-camera en is eenvoudig in te stellen. Het systeem projecteert en analyseert ruim 30.000 onzichtbare punten, en brengt zo het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart. Verander jij je look wel eens? Geen zorgen, dankzij een zelflerend systeem kan Face ID veranderingen in je gezicht herkennen.

De beste camera. Nu nog beter.

iPhone 8 is voorzien van een geavanceerdere 12‑MP camera met een grotere en snellere sensor, een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixel­technologie en optische beeld­stabilisatie voor foto’s en video’s.

De kunst van fotograferen

De iPhone X heeft niet alleen een grotere en snellere 12‑MP sensor, een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en een nieuwe telelens­camera met OBS. Beide camera’s aan de achterkant zijn voorzien van optische beeld­stabilisatie en snel reagerende lenzen. Zo maak je schitterende foto’s en video’s, ook bij weinig licht. Gewoon, omdat het kan.

TrueDepth-Camera

Hoeveel innovatief denkwerk kun je in een piepkleine ruimte stoppen? Erg veel, blijkbaar. Het TrueDepth-camera­systeem bevat geavanceerde camera’s en sensoren, waardoor er compleet nieuwe mogelijk­heden ontstaan die uniek zijn voor iPhone X. De TrueDepth-camera kan maar liefst 50 verschillende spierbewegingen analyseren, en zo je uitdrukkingen nabootsen met 12 Animoji. Tover jezelf om tot een panda, varken of robot.

 

Sneller, scherper en slimmer

De nieuwe, door Apple ontworpen GPU met drie cores is tot 30 procent sneller dan de vorige chip. De neural engine in de A11 Bionic-chip heeft twee cores die mensen, locaties en objecten herkennen. Hij kan per seconde maar liefst 600 miljard taken uitvoeren en maakt interessante nieuwe features mogelijk, zoals Face ID en Animoji. De A11 Bionic-chip gaat efficiënt om met zijn enorme kracht door taken te verdelen tussen de verschillende cores. De dingen die je het vaakst doet, zoals berichtjes sturen en internetten, gaan hierdoor sneller en kosten minder energie. We hebben ook een speciaal ontworpen batterij toegevoegd aan iPhone X, waardoor hij tot twee uur langer meegaat zonder tussentijds opladen dan iPhone 7 

Augmented Reality. Realistischer dan ooit.

Een draadloze toekomst

Met de nieuwe AirPower-mat hoef je je iPhone, Apple Watch of AirPods er alleen maar op te leggen om ze draadloos op te laden. Met de iPhone X stap je in een nieuwe wereld waar je nooit meer zonder stroom zit