Welkom in een huis dat rekening met je houdt

Je huis zou energie voor je moeten besparen. Je moeten beschermen. Je moeten verbinden met wat je dierbaar is. Hoe vaak denk jij wel niet aan je huis? Het is tijd dat je huis aan jou gaat denken.

De 3e generatie Nest Learning Thermostat

 

Hij is dunner en gestroomlijnder met een groter en duidelijker scherm. De Nest Thermostat leert je favoriete temperaturen in huis kennen en zet zichzelf lager wanneer je weg bent om je te helpen energie te besparen. En hij gebruikt nu OpenTherm-technologie om je modulerende HR-condensatieketel aan te sturen. Zo wordt het nóg aangenamer in huis.

 

 

Ontdek de Nest Cam

Zie wat er thuis gebeurt op je mobiel. Met de Nest Cam houd je contact met wat je dierbaar is, waar je ook bent. Ontvang je meldingen wanneer er iets gebeurt. En kijk je live mee op haarscherpe HD-video (1080p).

 

De Nest Protect

Meer weten, minder zorgen maken. De Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder vertelt je wat en waar het probleem is. Hij kan een bericht naar je mobiel sturen als het alarm afgaat of de batterijen bijna leeg zijn.

 

Samen nog sterker

Elk Nest-product leert hoe het je huis beter maakt. Moet je nagaan wat ze met z'n drieën samen kunnen bereiken. De Nest Thermostat kan de Nest Cam inschakelen om je huis in de gaten te houden wanneer je weg bent. Als de Nest Protect koolmonoxide (CO) detecteert, schakelt de Nest Thermostat de ketel uit, die vaak een bron van CO-lekken is. En wanneer de Nest Protect rook ontdekt, kan hij de Nest Cam inschakelen om te helpen uitzoeken waar die rook vandaan komt.

Beoordeling door klanten: 8,8 (6171 beoordelingen)