Ontdek de Nintendo Switch Familie

Nintendo Switch 1.1

Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt. Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven. Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen!

Nintendo Switch – OLED-Model

De Nintendo Switch – OLED-Model is qua afmetingen vergelijkbaar met het Nintendo Switch-systeem, maar beschikt over een groter scherm van 7 inch met OLED-technologie voor intense kleuren en een hoog contrast. Daarnaast heeft de Nintendo Switch – OLED-Model een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, een nieuwe houder met een LAN-poort voor een stabiele online-ervaring, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio voor de handheld- en tafelstijl. Net als met de Nintendo Switch kunnen spelers met de Nintendo Switch – OLED-Model op de tv spelen en de Joy-Con-controllers delen om samen te spelen. En net als de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite kun je de Nintendo Switch – OLED-Model overal mee naartoe nemen om te spelen waar je maar wilt.

Nintendo Switch Lite

Het spelsysteem voor onderweg. De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact, lichtgewicht systeem met geïntegreerde besturing. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen. Het systeem is ideaal voor degenen die graag onderweg spelen en voor degenen die graag online of lokaal met vrienden of familie willen spelen die al een vlaggenschipmodel van de Nintendo Switch hebben. Omdat de Nintendo Switch Lite speciaal is gemaakt voor handheld-gaming, kun je hem niet aansluiten op een tv.


Samen Spelen

Samen spelen is zo veel leuker. Speel samen met elkaar de leukste games op Nintendo Switch. Ga de strijd met elkaar aan met een potje Bowlen, schaken of één van de andere games in 51 Worldwide Games. Speel thuis tegen elkaar de leukste minigames in Super Mario Party of help Mario en zijn vrienden in het avontuur Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Speel de leukste games met elkaar thuis alleen voor Nintendo Switch.

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf met Nintendo Switch. Relax en start een nieuw leven op een onbewoond eiland met: Animal Crossing: New Horizons. Ben je meer van het sporten? Kom dan van de bank en wordt thuis FIT terwijl je plezier hebt met Ring Fit Adventure! Of probeer Miitopia en maak mii-personages van vrienden en familie en bepaal zelf wie welke rol speelt in Miitopia.


Nintendo Must Have’s