Nintendo introduceert: Nintendo Switch – OLED-Model

De Nintendo Switch-familie mag een nieuw lid welkom heten. De Nintendo Switch – OLED-Model wordt op 8 oktober uitgebracht en geeft spelers een nieuwe optie voor het spelen van de enorme catalogus aan games op de Nintendo Switch.


Ontdek de Nintendo Switch – OLED-Model

De Nintendo Switch – OLED-Model is qua afmetingen vergelijkbaar met het Nintendo Switch-systeem, maar beschikt over een groter scherm van 7 inch met OLED-technologie voor intense kleuren en een hoog contrast. Daarnaast heeft de Nintendo Switch – OLED-Model een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, een nieuwe houder met een LAN-poort voor een stabiele online-ervaring, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio voor de handheld- en tafelstijl. Net als met de Nintendo Switch kunnen spelers met de Nintendo Switch – OLED-Model op de tv spelen en de Joy-Con-controllers delen om samen te spelen.

En net als de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite kun je de Nintendo Switch – OLED-Model overal mee naartoe nemen om te spelen waar je maar wilt. Er zal ook een Nintendo Switch-etui en beschermfolie verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch – OLED-Model.


Neem plaats voor de tv en speel games met een groep

Plaats de Nintendo Switch – OLED-Model in de houder om Nintendo Switch-games op de tv te spelen. Dankzij de ingebouwde LAN-poort hebben spelers een extra optie om een onlineverbinding te maken in de tv-stijl.

Eén scherm voor twee spelers

Klap de standaard van het spelsysteem uit en gebruik het scherm om multiplayergames te spelen met de twee inbegrepen Joy-Con-controllers. De brede verstelbare standaard zorgt voor een stevige basis voor elke speelsessie. Ook kunnen spelers het spelsysteem in elke gewenste kijkhoek instellen, zodat altijd goed zichtbaar is wat er op het scherm gebeurt.

Altijd en overal spelen op een groot scherm

Gebruikers kunnen het spelsysteem overal mee naartoe nemen in de handheldstijl en lokaal of online met vrienden spelen. Het OLED-scherm van 7 inch biedt intense kleuren en een hoog contrast.


Combineer met Metroid Dread Switch

De eerste 2D-Metroid-game in 19 jaar, met een nieuw verhaal, komt dit jaar naar de Nintendo Switch.

Metroid Dread is een direct vervolg op Metroid Fusion uit 2002 en biedt een einde aan het vijfdelige verhaal, dat is begonnen met het oorspronkelijke Metroid voor de NES, over het vreemde verband tussen premiejager Samus Aran en de Metroids. In deze game reist Samus in haar eentje naar een mysterieuze planeet, waar ze wordt opgejaagd door een gevaarlijke mechanische dreiging: de E.M.M.I.-robots. Wanneer spelers nieuwe vaardigheden krijgen, kunnen ze terugkeren naar reeds bezochte gebieden om nieuwe paden in te kunnen slaan en verborgen upgrades te vinden in klassieke Metroid-gameplay. Verken de uitgebreide map, ontwijk de E.M.M.I.-robots, en overwin de dreiging die deze planeet teistert wanneer Metroid Dread op 8 oktober wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.


Welke kies jij?