12 maanden Norton 360 Deluxe cadeau
bij aankoop van een laptop of pc

Bij aankoop van een laptop of desktop pc krijg je nu 12 maanden Norton 360 Deluxe (t.w.v. 84,99) cadeau. Wanneer je bestelling wordt geleverd, kan je de unieke productcode vinden in de doos. Hiermee kan je het Norton 360 Deluxe abonnement verzilveren en installeren op maximaal 3 verschillende apparaten.

Norton 360 Deluxe activeren

Om jouw abonnement te activeren, volg je de onderstaande stappen:

 1. Ga naar norton.com/setup
 2. Log in met je Norton account of maak er een account aan
 3. Voer de productcode in die je in de doos hebt ontvangen
 4. Voer een betaalmethode in om jouw gratis abonnement te activeren
 5. Klik op Volgende en volg de instructies op het scherm

Meerdere beschermingslagen voor je apparaten en online privacy
Allemaal in één oplossing

Apparaatbeveiliging

Je pc's, Macs, tablets en smartphones worden beschermd tegen virussen, ransomware, phishing en andere online bedreigingen terwijl je online bankiert, winkelt en surft.

Wachtwoordbeheer

Biedt tools die je nodig hebt om je wachtwoorden en andere online gegevens te genereren en beheren, en helpt je deze veilig op te slaan in een safe in de cloud.

Safecam

Waarschuwt je onmiddellijk bij elke toegangspoging tot je webcam en helpt je ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren.

Cloudback-up voor pc

Cloudopslag om belangrijke bestanden en documenten te bewaren als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware.

Ouderlijk toezicht

Beheer de online activiteiten van je kinderen. Zorg dat ze veiliger online kunnen gaan op hun pc's of smartphones.

Secure VPN

Veiliger en anoniem surfen met een VPN (virtueel privénetwerk) zonder logboekregistratie. Gebruik versleuteling van bankkwaliteit om je informatie zoals wachtwoorden en bankgegevens veilig en privé te houden.

Toezicht op het dark web
met Dark Web Monitoring

Het dark web is het deel van het web dat bestaat uit verborgen sites die je niet via gewone zoekmachines vindt. Het maakt gebruik van versleutelingssoftware om gebruikers anonimiteit te bieden en hun locatie te verbergen. Cybercriminelen kunnen hier gestolen informatie kopen en verkopen. 

Met Dark Web Monitoring, inbegrepen bij de meeste Norton 360-abonnementen, blijf je op de hoogte en zie je of jouw informatie op het dark web te vinden is. Met deze functie kun je gamertags, gebruikersnamen, e-mailadressen en meer toevoegen.

Dark Web Monitoring

 • Scant het dark web op je persoonlijke informatie en stelt je op de hoogte van potentiële bedreigingen voor je identiteit.
 • Stuurt je meldingen, zodat je actie kunt ondernemen als je accountinformatie op het dark web worden gevonden.
 • Stuurt je meldingen, zodat jij je wachtwoord kunt bijwerken om de accounts die mogelijk zijn gecompromitteerd te beschermen.

Actievoorwaarden

 • Jouw abonnement begint zodra je de productcode hebt geactiveerd. Pas als je Norton op jouw apparaat geïnstalleerd hebt, ben je optimaal beschermd.
 • Het abonnement is niet te combineren met een eerder afgesloten Norton abonnement.
 • Dit eerste jaar van je abonnement wordt je gratis aangeboden door BCC. Daarna wordt het automatisch verlengd en gefactureerd tegen de dan geldende verlengingsprijs die je kunt vinden op nl.norton.com/pricing. De prijs kan worden gewijzigd, maar je krijgt hierover altijd van tevoren een e-mail.
 • Je abonnement zeg je op via my.norton.com of door contact op te nemen met de klantenservice van Norton. Lees voor meer details het Norton retour- en annuleringsbeleid