ABSOLUTECARE® DROGERS
Durf te drogen


AEG drogers met AbsoluteCare® systeem: uw delicate wollen kledingstukken krimpen niet. Gegarandeerd. Echt álles wat u wast kunt u in de droger drogen – inclusief wol en zijde.

- Martin Hedström Directeur Product Marketing Wassen, AEG
Droog zijde, droog wol, droog alles

Plaats uw kledingstukken in de veilige handen van onze bekroonde AbsoluteCare® drogers en u kunt erop vertrouwen dat ze goed beschermd en bewaard worden. De grote capaciteit en programma's op maat betekenen dat u langer kunt genieten van uw favoriete kledingstukken, ongeacht of het gaat om fijne zijde of merinowol. Het AbsoluteCare® systeem biedt uw handwas zijde- en wolproducten precies de zorg die ze nodig hebben. Deze drogers geven iedere vezel de juiste verzorging en passen elke cyclus aan om de vorm van uw kleding te behouden - welke stof dan ook.

AbsoluteCare droger

Veilig voor 'alleen handwas'-wol en zijdematerialen
Trommel met grote capaciteit die uw kleding beschermt tegen uitrekken
Programma's op maat voor al uw stoffen, voor gegarandeerd zachte verzorging
Bekroond met Best in Test door StiWaGoedgekeurd voor wolverzorging

De Woolmark Company maakt het u eenvoudig om machines te kiezen die zorg dragen voor uw favoriete wolproducten. Als 's werelds grootste, onafhankelijke autoriteit op het gebied van wolverzorging, voeren ze uitvoerige tests uit met producten die beweren geschikt te zijn voor wolproducten. Onze AbsoluteCare® drogers werden gecertificeerd met het Woolmark blue-logo. Dit certificeert dat onze drogers veilig zijn om uw wolproducten te drogen die enkel met de hand gewassen mogen worden. U kunt er dus op vertrouwen dat onze drogers uw wolproducten uitermate zacht behandelen


Maak kennis met onze A+++ droger

AbsoluteCare® is meer dan gewoon zacht voor stoffen: het is ook goed voor de energierekening en het milieu. AbsoluteCare® is een droger met warmtepomp, waardoor uw kledingstukken gedroogd worden bij lagere temperaturen, met lagere lopende kosten. AEG kwam 14 jaar geleden als eerste met de warmtepompdroger op de markt en is nog steeds toonaangevend op het gebied van energie-efficiëntie en wasverzorging. En da's nog lang niet alles. Het ÖKOFlow systeem heeft slechts één filter om te reinigen en garandeert een efficiënt resultaat dat niet vervaagt. Dit maakt AbsoluteCare® onze beste droger tot nu toe. 

Beoordeling door klanten: 8,8 (5380 beoordelingen)