AEG-logo

Ontdek de inbouwvaatwassers van AEG

Houd al je kookgerei, bestek en glaswerk als nieuw met één van de fluisterstille vaatwassers van AEG. Met programma's die in de helft van de tijd afwassen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. En speciale glasprogramma's om je meest delicate vaat te beschermen.

Lees hieronder over de AEG technologieën


Quickselect

Programma instellen

Moeiteloze cyclusinstelling met QuickSelect. QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat.


AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van luchtstroom om het drogen te voltooien en levert tot drie keer betere prestaties in vergelijking met het gesloten deursysteem.

SatelliteClean

Geniet van vlekkeloze reiniging van de vaat met SatelliteClean. Deze sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend wijzigt.

ComfortLift

Door ComfortLift is het in- en uitladen geen probleem meer. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. Tilt de vaatwasser naar een nieuw niveau.


Welke kies jij?