Winkelen op afspraak bij jouw BCC winkel: boek nu eenvoudig online je tijdslot! Een aankoop is niet verplicht! Boek nu
philips-hue-logo

Verlicht je huis slimmer
met
Philips Hue

Verlicht je huis slimmer
met
Philips Hue

Verlicht je huis slimmer met Philips Hue

Philips Hue is je persoonlijke draadloze verlichtingssysteem waarmee je gemakkelijk je lampen kunt bedienen en voor elk moment de juiste sfeer kunt instellen. Breng je slimme woning tot leven met de meest connected verlichting ter wereld.

Bekijk alle Philips Hue producten  

Regel je verlichting op jouw manier

Met Philips Hue zijn er tal van manieren om je lampen te bedienen. Gebruik de Philips Hue app, een van de apps van derden, slimme schakelaars, bewegingssensors, je Apple Watch of zelfs je stem. Laat het lijken alsof je thuis bent als dat niet zo is. Gebruik de routinefunctie en stel meerdere tijdschakelklokken in om op verschillende tijdstippen het licht aan te doen in je kamers.

Schep voor elk moment de juiste sfeer

Je kunt op een natuurlijke manier in slaap vallen en wakker worden doordat de effecten van zonsopkomst en zonsondergang worden nagebootst. Energie opdoen, lezen, concentreren en ontspannen met de juiste tint zacht, wit licht. Gebruik de Philips Hue app om je lichtinstellingen aan te passen, van koel, stimulerend daglicht tot ontspannend, warmwit licht.

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de sfeer en het aanzien van je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de scène moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten.

Synchroniseer je lampen met muziek, films en games

Ga met Philips Hue helemaal op in je favoriete film, synchroniseer je lampen met elke song, of vul je kamer met de effecten uit je game. Creëer eenvoudig jouw amusementsruimte in de Philips Hue app en realiseer de meest gedenkwaardige kijk-, luister- en gaming-momenten.

Drie types Hue-lampen

Philips Hue biedt drie types slimme lampen die geleverd worden in verschillende vormen, formaten en modellen. Kies Hue white voor gemakkelijke regeling en comfort, Hue white ambiance voor ontspannend warmwit licht tot koel daglicht dat jouw dagelijkse activiteiten ondersteunt, of Hue white and color ambiance voor een volledige, overrompelende belevenis. Ze werken allemaal samen om jouw woning slimmer, comfortabel en energiezuinig te maken.

   
   

White

White Ambiance

White & Color Ambiance

Je lampen be­dienen vanaf waar je ook bent

Licht­schema's instellen voor een­voudige woning­automati­sering

Dimmen zonder extra installatie-inspan­ningen

Geleide­lijk wakker worden met jouw eigen zons­opgang

 

Van warm­wit tot koel helder daglicht

 

Energie opdoen, con­centreren, lezen en ont­spannen met wit licht

 

Spelen met licht en kiezen uit 16 miljoen kleuren

   

Jouw Philips Hue-lampen synchro­niseren met films en muziek

   

Een nieuw licht voor het spelen van games

   

De Hue bridge

De bridge is het hart van je Philips Hue-systeem en verbindt je slimme apparatuur met je Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en ‑accessoires aansluiten op één bridge. Als die via WiFi is verbonden met je router, verbindt hij je systeem ook via het Internet met de wereld buiten je woning voor bediening als je van huis bent en andere slimme functies.

Bekijk de Hue Bridge  

De Philips Hue app

De Philips Hue app is ontworpen uitgaande van jou, je woning en je dagelijkse leven. Stel je kamers eenvoudig in en bedien alle lampen tegelijk. Stel lichtschema's en/of timers in om je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep die op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Speel er wat mee en ontdek alle functies.

  

Eenvoudige installatie

Het duurt niet langer dan enkele minuten om de bridge in te stellen, de lampen ermee te verbinden en deze te bedienen via de Philips Hue app. Creëer jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem met deze eenvoudige stappen.

Doe meer met Friends of Hue

Philips Hue werkt samen met andere slimme apparaten en diensten. Producten die zijn aangeduid als Friend of Hue werken eenvoudig voor jou samen in je woning. Je kunt je Philips Hue-systeem verbinden met Amazon Echo, Apple HomeKit, de Google Assistant, IFTTT, Nest, Samsung SmartThings en nog veel andere.

Populaire Hue producten