Wat is OLED?

Philips OLED is de nieuwste generatie in TV-technologie. In tegenstelling tot conventionele LED-TV's heeft OLED geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel maakt zijn eigen kleur en licht.

Bekijk Philips OLED TV

Absoluut zwart

De OLED-Tv’s kunnen individuele pixels volledig uitschakelen of dimmen om perfecte zwarttinten met ongeëvenaard contrast te creëren. Wanneer ze zijn uitgeschakeld, zijn ze volledig zwart. Deze diepere zwarttinten zorgen voor betere kleuren en een verbazingwekkend contrast, waardoor je geniet van zuiver en levensecht beeld. Dankzij de volledige controle over het licht van iedere pixel is er geen lichtvervuiling van nabije pixels. Zo geniet je van perfect beeld met absoluut zwart.

Bredere kijkhoek

Vanaf nu zit je in je hele woonkamer op de eerste rang. De Philips OLED-TV's hebben de breedste kijkhoeken ooit, waardoor je op meerdere plekken kunt genieten van de perfecte kleuren en het perfecte contrast.

De meest levendige kleuren op het scherm

Beelden komen tot leven met verbazingwekkend nauwkeurige kleuren dankzij acht miljoen onafhankelijke pixels die in perfecte harmonie samenwerken. De kleuren worden nog verder versterkt door de puur zwarte achtergrond. Dankzij de perfecte scherpte en weergave van bewegingen levert de OLED-TV de meest natuurlijke en vloeiende beelden op het scherm met ongelofelijke snelheid.

OLED en Ambilight:
de ultieme combinatie

Geniet van prachtige kleuren op het scherm, op de muren én in de kamer zelf. Je kunt kiezen uit verschillende Ambilight-modi, waardoor je altijd kunt genieten van een betere kijkervaring en meer sfeer tijdens film- of gameavondjes.

Prachtig design

De Philips OLED-TV heeft een randloze, ultraslanke behuizing van aluminium. Omdat de TV geen achtergrondverlichting nodig heeft, is de TV dunner en lichter dan ooit. Dankzij zes naar voren gerichte luidsprekers en een krachtige, naar achteren gerichte subwoofer geniet je van ongelofelijk helder geluid met een diepe, nauwkeurige bas. Zo geniet je van een sterk, rijk geluid, zelfs in een superdunne Philips-TV.

Android TV™ en OLED komen samen

Eindeloos entertainment en ongelofelijke beelden. Iedere nieuwe film, game en app die je ontdekt in Google Play op Android TV ziet er nog beter uit op de nieuwe Philips OLED-TV.


Bekijk Philips OLED TV