Dezelfde iPhone, maar dan voordeliger

Bij BCC koop je nu premium refurbished Apple iPhones voor een mooie prijs. Deze iPhones hebben dankzij de experts van leapp een tweede leven gekregen. Dat is goed voor je portemonnee en goed voor het milieu.

iPhone 5s

Met de iPhone heb je jouw agenda, muziek, foto's, e-mails en social media updates binnen handbereik. Met de geavanceerde camera maak je bovendien waanzinnige foto's en videos waar je ook gaat. Alle Apple iPhones worden door de gecertificeerde Apple-specialisten van leapp gereviseerd en voorzien van de meest recente iOS software.

Producten met een tweede leven

Refurbishment wint snel aan populariteit. Ondanks dat je het steeds vaker tegenkomt is het nog niet altijd duidelijk wat refurbishment precies inhoudt. Met ‘refurbished’ worden producten bedoeld die eerder ‘gebruikt’ zijn geweest en die dankzij een grondige opknapbeurt van experts weer als nieuw zijn.

Bij leapp krijgen Apple-producten zo een tweede leven. Dat gebeurt met de kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent. Een win-win situatie, want dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Waar komen deze producten vandaan?

De iPhones die door leapp refurbished worden zijn voornamelijk afkomstig uit het bedrijfsleven en uit inruilprogramma’s. Ook kan een refurbished product als showroommodel in een winkel hebben gelegen.

Deze producten mogen dan niet meer als nieuw verkocht worden. Dat is natuurlijk zonde, want vaak zijn ze nog in perfecte conditie. Het unieke wereldwijde netwerk van leapp zorgt dat deze producten een eerlijk verdiend tweede leven krijgen.

Wat is refurbishment?

Een volledige technische controle van de hardware

Het vervangen of upgraden van onderdelen indien nodig

Het device wordt voorzien van de meest recente software

Waarom kiezen voor refurbishment?

Bespaar eenvoudig geld met voordeel tot wel 60%

Geniet onbezorgd van je device met 2 jaar garantie

Help het milieu minder te belasten door slim hergebruik

Refurbishen, dat doe je in een lab

Het openmaken van gevoelige apparatuur zoals Apple devices doe je niet overal. Daarom heeft leapp een eigen refurbishment lab met snufjes zoals antistatische werkplekken, gespecialiseerde werkstraten, een clean-room en een strikt hygiëne-protocol. Dat klinkt niet alleen leuk, maar is vooral ook belangrijk voor het beste eindproduct.

Wat is het verschil met tweedehands?

Bij een eerder gebruikt product wordt vaak gedacht aan tweedehands. Bij refurbished producten is echter niets minder waar. Voordat producten het stempel ‘refurbished’ krijgen doorlopen ze in het leapp Refurbishment lab namelijk 4 stappen waarbij er een controle wordt uitgevoerd op meer dan 50 punten.

Deze grondige controle maakt een refurbished product van leapp van vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product. De kwaliteit die de slimme leapp experts leveren geeft zoveel vertrouwen dat je gewoon 2 jaar garantie krijgt. Heel wat anders dan een tweedehands aankoop!

leapp Refur­bished

Tweede­hands

Technische controle op meer dan 50 punten

Repareren, vervangen en/of upgraden van hardware als nodig

Installatie van het meest recente en ondersteunde besturingssysteem

Grondige reiniging van het product

Twee jaar garantie

Ondersteuning en service in een BCC winkel

leapp organisatie

leapp is de specialist in refurbishment.
Als pionierende retailer zijn zij in een paar jaar tijd uitgegroeid van Hollandse startup naar een internationale marktleider in refurbishment.

leapp missie

De missie van leapp is Apple producten breed bereikbaar maken. Het biedt een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wèl waanzinnige producten en service wil, maar níet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doet leapp door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen.

Specialist in refurbishment