Hoogste Kwaliteit Refurbished

Refurbished Apple iPhones van de hoogste kwaliteit. Dat is waar Renewd voor staat. Daarnaast is Renewd het enige merk dat aantoonbaar gebruik maakt van 100% originele Apple onderdelen. De beste keuze voor je volgende smartphone: een Renewd Apple iPhone!

Je bespaart een hoop met de keuze voor Renewd

Voordelig & Groen

Je bespaart niet alleen op de kosten bij de aankoop van je Renewd Apple iPhone, maar je draagt ook je steentje bij aan het milieu. Wist je dat er bij de productie van één nieuwe iPhone 100 liter water, 134 kilo aan grondstoffen en meer dan 55 kilo aan CO2-uitstoot komt kijken? Dit bespaar je bij de aankoop van een Renewd Apple iPhone, want zo krijgt de iPhone een tweede leven. Het duurzame alternatief voor je volgende smartphone: Een Apple iPhone van Renewd!

Strengste kwaliteitscontrole van Europa

Renewd hanteert de strengste kwaliteitscontrole van Europa. De toestellen worden stuk voor stuk gecontroleerd door een Apple Authorised Service Provider met de officiële software van Apple.

Keurmerk Refurbished

Alle toestellen van Renewd hebben het Keurmerk Refurbished. Alle producten van Renewd zijn zo goed als nieuw. Mocht er toch iets misgaan? Dan maak je gebruik van de garantie van 2 jaar.

100% Originele Apple onderdelen

Door de strenge kwaliteitscontrole, waarbij de telefoons op 83(!) punten worden gecontroleerd, kan Renewd aantonen dat ze gebruik maken van 100% originele Apple onderdelen.