Samsung AddWash

 

Eenvoudig toevoegen

Iets vergeten toe te voegen aan de was? Vanaf nu is dat geen probleem meer dankzij Samsungs AddWash! Je kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. De was hoeft geen tijdrovende taak meer te zijn. Met de slimme wasmachines van Samsung wordt wassen makkelijker, efficiënter en energiezuiniger dan ooit.

 

Was koud en bespaar energie

De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee.

 

Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. Verschillende modellen uit deze Samsung-line up werken in slechts 59 minuten een compleet programma af. Met de Speed Spray functie wordt de was krachtig en snel gereinigd.

 

Omdat een Digital Inverter Motor met magneten werkt gaat deze motor langer mee, is hij stiller en energiezuiniger. Bovendien krijg je bij Samsung 10 jaar garantie op deze Digital Inverter Motor.

 

De slimme wasmachine

Met Smart Control - beschikbaar op verschillende modellen - bedien je je wasmachine waar en wanneer je wilt met een app op je smartphone. Of je nu binnen of buiten bent, je kan de was op ieder moment starten of pauzeren, en gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden. De Samsung smart home app geeft je een seintje als je was klaar is, maar ook wat het beste moment is om je was toe te voegen voor alleen een spoelbeurt en het centrifugeren.

 

Dankzij de enorme capaciteit (er is een AddWash machine met een capaciteit van zelfs 12 kg) kun je in één keer een enorme stapel was doen. De trommel is uitstekend verlicht zodat je precies kan zien wat erin zit en zeker weet dat er geen wasgoed achterblijft. De trommel en het wasgoed zijn helder verlicht zodat je de inhoud snel en veilig kan controleren. De deuropening is extra groot, wat het in- en uitladen heel makkelijk maakt.

 

VRT Plus™ technologie vermindert geluid en trillingen tijdens het wassen. De 3D Vibration Sensor houdt de trommel volmaakt in balans, zelfs bij centrifugeren met een hoog toerental.

 

Bekijk hier alle wasmachines van Samsung.

 

 

 

 

 Altijd de slimste nieuwe producten. Dat is zeker BCC!