Family Hub:

dé slimme koelkast

Food management

Maak boodschappenlijstjes, bestel boodschappen, ontvang meldingen over de houdbaarheid en bekijk op afstand gepersonaliseerde recepten.

Camera's in je koelkast

Dankzij camera’s in de koelkast kun je overal via je smartphone in je koelkast kijken. Ideaal als je in de supermarkt staat en even niet meer weet wat je precies nodig hebt. Handig toch?

Boodschappenlijst

Sta je voor de koelkast en wil je gelijk noteren wat je mist? Dat doe je voortaan op de Family Hub. Dankzij de boodschappen lijst app voer je jouw wensenlijst makkelijk in. In de supermarkt benader je het lijstje eenvoudig vanaf je smartphone.

Albert Heijn

Boodschappen op? Bestel ze direct op de Family Hub via de Albert Heijn app. Voeg eenvoudig gerechten toe en plaats je bestelling. Toegevoegde boodschappen worden ge­synchroni­seerd met je account, zodat je op je smartphone hetzelfde lijstje ziet.

24Kitchen

Zoek de lekkerste gerechten op in de 24Kitchen app op de Family Hub. Zo heb je jouw favoriete gerechten altijd bij de hand.

Thuisbezorgd

Even geen zin om te koken? Bestel je favoriete gerecht dan direct op de Family Hub met de Thuisbezorgd app. Hier vind je jouw favoriete sushi, pizza en quinoasalade.

De Thuisbezorgd app zal later in 2018 beschikbaar zijn*.

En nog veel meer

Er zijn al veel apps beschikbaar op de Family Hub en het aanbod wordt continu bijgewerkt. Zo kun je met Nespresso je nieuwe cupjes bestellen. De Meal Planner helpt je met nieuwe maaltijden ontdekken op basis van de inhoud van jouw koelkast.

*Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend

Family

Integreer en coördineer familieroosters en schema’s, deel je foto’s en verstuur berichten van het touchscreen van je koelkast naar de telefoons van jouw gezinsleden.

Takenlijst

De vissen nog even eten geven? Samen voorbereiden op een toets van morgen? De takenlijst helpt je herinneren wat je moet doen.

Familiekalender

Mis nooit meer de verjaardag van je familie of vrienden. Integreer eenvoudig je Google en Outlook kalender in de Family Hub en zie ‘s ochtends direct wie er jarig is en of je kinderen moeten sporten.

Fotoalbum

Deel gemakkelijk je favoriete foto’s met het hele gezin. Dit doe je eenvoudig via de Samsung Smart Things app. De Family Hub is voorzien van de galerij app waarmee je de afbeeldingen kunt weergeven.

En meer...

Bezoek je favoriete website met de ingebouwde internet browser. Ben je iets later thuis? Stuur dan vanaf je smartphone een Memo naar de Family Hub. De koelkast geeft ‘m weer zodat ze thuis weten dat je wat later bent. Daarnaast kun je met de Whiteboard app eenvoudig afbeeldingen maken en met de Uber app bestel je direct een chauffeur. Het kan met de Family Hub.

Home Entertainment

Luister naar je favoriete muziek via de koelkast. Je kunt zelfs het TV programma dat op je Samsung TV te zien is, direct naar het scherm op je koelkast streamen.

Spotify Connect

Heb je een Spotify Premium account? Dan stream je direct je favoriete muziek op de Family Hub dankzij Spotify Connect. Je favoriete nummer nog eens horen? Bedien je muziek ook op de Family Hub.

Radio

Met de Tune-in radio heb je toegang tot meer dan 120.000 radio stations. De ingebouwde speakers in de Family Hub zorgen ervoor dat jij tijdens het koken ook van muziek kunt genieten.

TV Mirroring

Ben je met je vrienden voetbal aan het kijken en moet jij net even chips pakken? Mis geen moment van de wedstrijd, stream de uitzending direct op de Family Hub.

En meer...

Bekijk het laatste nieuws eenvoudig op de Family Hub. Met de NU.nl, NuSport & NuVerkeer snelkoppeling mis je niets.

Smart Home

De nieuwe Family Hub kan via de Smart Home-app verbinding maken met en controle hebben over alle apparaten die deel uitmaken van het Smart Home ecosysteem. De Smart Home-app toont met foto’s wat er in je koelkast staat.

SmartThings

Met de Smart Things app link je jouw smartphone of tablet eenvoudig aan je Family Hub. Deel eenvoudig foto’s, verander de temperatuur in je koelkast en bekijk op afstand wat er in je koelkast ligt. De app is zowel beschikbaar voor Android als IOS.

Spraakbesturing

Ben je druk bezig met koken, heb je vieze handen? Dankzij spraakbesturing ga je eenvoudig naar de volgende stap van het recept. Heb je een andere vraag over het verkeer of het weer? Ook dat kan Bixby jou allemaal vertellen.

Bekijk de Samsung Family Hub modellen