BON

APPETIT

Met Samsung inbouw keukenapparatuur

Met de inbouw keukenapparatuur van Samsung maak je je leven zo comfortabel mogelijk. Zo hebben we de oplossing voor kleine ongemakken van vroeger. BCC heeft met een ruim assortiment aan Samsung inbouwapparatuur genoeg producten voor een volledige keuken. Ook zijn wij up-to-date met de nieuwste technologieën, zoals de Waterwall vaatwasser, Dual Cook Flex oven en Virtual Flame kookplaat van Samsung.

Bekijk alle producten

De nieuwste innovaties:

Samsung Dual Cook Flex Oven

Dual Cook Flex

Dual Cook is de manier om ultiem flexibel gebruik te maken van de bakoven. D.m.v. de Dual Cook plaat kan je de grote oven in 2 kleinere ovens verdelen en deze apart van elkaar bedienen en instellen, zonder smaak en geuroverdracht.

Shop nu

Samsung Virtual Flame Kookplaat

Koken tot in perfectie

Virtual Flame Technologie laat zien hoe heet elke kookzone is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. Deze geven de temptratuur van de kookplaat met kleur aan. Zo heb je nooit per ongeluk de kookzone op de verkeerde temperatuur staan.

Shop nu

Samsung Waterwall Vaatwasser

Revolutie in vaatwassen

De WaterWall™-technologie van Samsung wast de hele vaat perfect schoon – zonder tijd of water te verspillen aan voorspoelen. Deze technologie wast spectaculair schoon door een muur van water onder hoge druk te creëren.

Shop nu