Samsung-logo

Samsung Neo QLED 8K 2022

Er is een Samsung TV die perfect past bij jouw levensstijl, interieur en bij wat jij het liefste kijkt. Ontdek de innovatieve Neo QLED met vernieuwde achtergrondverlichting voor nóg meer details en beelden met natuurlijke diepte. De Neo QLED televisies bieden niet alleen superieur beeldkwaliteit maar staan ook voor meeslepend geluid, superdun design, en slimme smart functies.

Neo QLED 8K (2022)

De Samsung Neo QLED 8K TV’s beschikken over 8K beeldresolutie waarmee je geniet van de puurste beelden met een uitmuntend contrast en haarscherpe details. Hierdoor ontstaan beelden die bijna tastbaar lijken.

Neo QLED 4K (2022)

De Samsung Neo QLED 4K televisies bewijzen dat fantastisch design en superieur beeldkwaliteit goed samen gaan. Je geniet van kleurrijke beelden en hebt geen last van hinderlijke reflecties op je beeldscherm.

OLED 4K (2022)

Dit jaar is Samsung er voor het eerst in geslaagd om de Quantum Dot en OLED technologieën te combineren met QD OLED. QD OLED biedt waanzinnige contrasten in combinatie met een hoge helderheid en veel kleur.

QLED 4K (2022)

De essentie van QLED is dat kleuren altijd helder en puur worden weergegeven. Daarnaast zorgt de Dual LED-achtergrondverlichting voor rijkere contrasten en een verbeterde kijkhoek. 

Welke kies jij?